Dilaa Kızlarrrrrr kızım olucak 27 haftalığım isimde çok kararsız kaldık bana bi fikir sunun sizce ismi ne olsunnn fikirlerinizi alabilir miyim???
Minikfasulye Dilaa benmde kizim olck ismi duru ama ben basta esila istedim cok fazla duymaya basladm bide anlami kotu dediler vazgectm. Sonra eylul yekruyu cok begendik megersem yekru erkek ismiymis cok hosuma gtmisti. eylul yusra dedim esim begenmedi yusrayi en son oyku duru dedik zorla oykuyu sildirdi 😂 basindan beri iki isme taktm smdi eylul duru yada meyra duru istiyorum umarim doguncaya kdr kabul eder
husniyealtun Tavsiye esilen musluman kiz isimleri istersen Hatice aişe fatıma betül zeynep zehra diyebilirim sana. Rabbim cennet sebebin kilsin evladini sag saglim kucagina al insaAllah
Dilaa Emineymen husniyealtun amin canım insallah rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Dilaa Minikfasulye bizde o kadar çok değiştirdik ki İnan’ın 😂😂 ama eylül duru çok güzelmiş ta Minikfasulye
Minikfasulye Dilaa ah bide esime begendire bilsem isminn anlami gibi sade olsn diye tutturdu 😂 esimle eylulde tanistk nisanmz eylulde oldu bi sene sonra dugunmzde eylulde oldu kizimada eylulde hamile kalmisim o yuzden eylul'u isminde tasisin cok istiyorum bana cok ozel geliyo 😍😍
Rabia88 Dilaa valla 31+1 olduk ve şuan resmen gözlerim dolu dolu sinirden hala tam anlamıyla bı isim yok 😞 en son Aslı elif bahar ipek kaldı elimizde ama sanırım elif olacak
elifincennetkusu İsim olarak benim cok hosuma giden Lina, Hüma, Hira falan var 😊 Biraz gec kalmissiniz siz isim konusunda benimki 16 haftalık Asya Su olucak ismi 😂💕 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊