btl194 nazlis1562 benim transferin 16.gunu olmuştu yerleşme kanaması çikolata renginde belli araliklarla 3 defa oldu bu kanama
yesildeniz_ nazlis1562 benimde tam test günümde olmuştu hatta test günüm adet günümdü. Test vermiştik pozitif çıkmıştı neyse ki yoksa korkardım
Merviny nazlis1562 merhaba bukadar uzuluyorsaniz kan testi verin. Zaten beta hcg atmissa artmistir. Ben de 10. Gunde test verdim. Stres iki gun once kan vermekten daha kotu
nazlis1562 Merviny benim 10. Günüm tam 16 sına denk geliyor klinikte ısrarla 10 günü bekle diyor o yüzden onları dinlemekten başka çarem yok şuan ama regl gibi değil sanki teşekkür ederim yine de ❤️🥹
btl194 nazlis1562 doktorum kanama veya lekeleme olursa kullan dedi iki gün arayla kullandım hem tehlikesi yok zaten
Kpd nazlis1562 yok fitil de kullanıyosanız dr demeden kullanmayın başka iğne vs. Her şeyğn fazlası zarar. Benim kanamalarım 17. Haftaya kadar devam etmişti bende bir süre ikisini kullandım ama mecburiyetten yerleşme kanamasından diil
nazlis1562 btl194 anladım benim dr um öyle bi şey söylemedi ilginç 🤔siz hangi ilde kime yaptırdınız??
btl194 nazlis1562 doktordan doktora fark var canım bu dedigm iğne zaten düşük önleyici yani bilinmedik bir iğne değil
nazlis1562 Kpd yok ilaçsız değilim progesteron fitil ve bi tane de başka hormon ilacım var ama iğne kullanmıyorum hiç