Sinem21 Ebru0101 benim de öyle oldu ya gece 4 te uyanmıştım elim karnıma gitti damar atıyo gibi olmustu ama ben bebekmi gaz mı anlamadım😂
Sinem21 Ebru0101 ama daha önce gaz hiç öyle atmamıştı bence bebekti sırıta sırıta uyuyakalmışım geri 😂
Tubamsl Benim erkek 💙 Bugün 17+4 olduk ben çok net hissediyorum hatta eşim elini karnıma koyduğunda o bile hissediyor 🐣
Ebru0101 Sinem21 ya bende öyleyim acaba sag sol yatıyoruz diye mi sürekli netten baktım soda iyi geliyormuş magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş
Dezehs Benim 4 kizim var Allah nasip.ederse yine hamileyim cinsiyeyinj ogrenmedim daha erkekk bebek bekleyen bayanlar gogus ucunuz cokmu kararadi ve kaçıncı haftada cok belirginlesti lutfen cevap💖
Ebru0101 Dezehs canım benim ki kız ama şuna kararmaya başladı özellikle kahverengi kısım iyice büyüdü
Ayseakcay Benimki erkek 💙 20+2 😊Ben hareketlerini baya önceden hisstttim ama son zamanlarda heleki bugün baya hissettim.Tekme ve kıpırtı şekilde hissediyorum.Heleki onunla konuşunca daha da hareketlerini hissediyorum subhanallah😍