Sevinc72 Ben daha öğrenemedim cinsiyetini yarına kontrolüm var inşallah öğrenirim ama hareketleri minik minik hissediyorum sanki çok güzel sabun köpüğü patlar gibi pıtpıtlar oluyor 😇
Nora Sevinc72 Bebde ogrenemedim 19 hafta olduk 10 gun önce %60 erkek dedi 4 gun sonra gidicem bakalım ne dicek 😇
Nusema25 Sevinc72 aynen benimkide gistermemisti sali kontrolum var 20 haftalik olcam 🤲😊hayilisiyla insallah kizdir
Ebru0101 Sinem21 portakal suyu içtim azıcık uyumak için uzandım sol tarafa elim karnındaydı aynişk önce kalp atışı gibi sonda gerçekten şiddetli bi vurdu bidaha hissetmedim öyle :)) ben en çok gece hissediyorum o kızımsa eğer 🤣😬 yarın detaylıya giricem çok heyecanlıyım baydır görmüyordum
Sevinc72 Nora maşallah Allah'ım sağlık eli ayağı düzgün hayırlı merhametli evlatlar versin inşallah bizde 19 hafta 4 günlüğüz benim bebeğim bacaklarını açmıyor inat mıdır nedir sıpa 😁 çokta önemli değil cinsiyeti Allah'ım sağlıklı versin inşallah
Nora Sevinc72 Benimkide inatçı çıktı son gittiğimde bi aç kapa yapmış doktor erkek net gördüm ama şimdi kapalı göstermiyor dedi 😇 inşAllah Rabbim sağlıkla kucagimiza versin bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah ❤️
Sinem21 Ebru0101 benim de öyle oldu ya gece 4 te uyanmıştım elim karnıma gitti damar atıyo gibi olmustu ama ben bebekmi gaz mı anlamadım😂