Leontiine Buna inanıyor musunuz? Bebeğin canı çeker tat bebeğin canı ister tat saçma sapan geliyor açıkçası bana. İlk 3 ay zaten kandan besleniyor. Dün kv tutturdu gördüğün her şeyi yala içinde kalmasın canı çeker demeye dedim yok öyle bir şey var var diyor. “Aşermekten bahsetmiyoruz bu arada. Gördüğüm her şeyi yiyeymişim. Dedim Allah korusun gebelerde gebelik şekeri denen bir şey var o insanlar diyetler yapıyor yasaklar konuluyor her gördüklerini yeseler bebeklerine ve kadına ne olur düşünüyor mu bu insanlar dedim sustu cevap veremedi. Herkes her şeyi yemek elbette ister ama benim canım zerre bir şey istemiyor zaten hava sıcak ağır bir şey yediğim gibi istifra ediyorum. Siz ne durumdasınız ne düşünüyorsunuz?
Bebivekedi Leontiine ay yok bebek sanki tüm tadları biliyorda canı çekiyor aşerdiğiniz şeyleri yeseniz yeterli
Herseydenbiktim Leontiine Of evet ya ben diyorum ki canim istemiyor gel tadına bak diyorlar yav sevmiyorum beğenmiyorum diyemiyorum bebek ister bebek ister bebek görmüyor ki istesin benim canım da istemiyor nesine bakıcam durduk yere
Leontiine Bebivekedi aynen öyle tadını bilmediğin şeyi canın çekemez ki yani valla eski insanları bilimle tanıştırmak çok zor skdkdkkfkf
Leontiine Kanye canım isteyince yiyom zaten ya midemin aldığı kadar ama yanımda bi yiyecek konuştuklarında avucumu yalayıp karnıma sürecekmişim dkfkfkfkfk bide kv nin kastettiği mesela milletin evine gittim misafirliğe bişi gördüm hemen yalamalıymışım ckdkdkdkdkdk
Leontiine Herseydenbiktim ahahahaha of bebeği ne sanıyorlar anne karnında acaba masumlar gelişmeye çalışmaktan başka dertleri yok şu anda sağlıkla büyüsünler inşallah bizede Allah sabır versin gerçekten konu çocuk olunca herkes çok biliyor🤣
Herseydenbiktim Leontiine Yaaa o kadar güzel söyledin kii tek dertleri icerde durmak ve hemen çıkmak oy bebek bunlar ya 🥹😂
Leontiine Herseydenbiktim ek gıda döneminde bile bebekler yiyecek beğenmiyor anne karnında bide isteyecekler ahahahah 🤣🤣🤣
Zeynep0742 Leontiine bencede çok saçma. KV banada dedi bakla yapmış hiç sevmem çocuk umar mi ne dedi. 😄 Sevmediğim şeyi neden çocuğuma yedireyim dedim.
Leontiine Zeynep0742 ahahdjfkfkfkflflfkd kesinlikle öyle 🤣 bide çocuğun canı gide gide bakla mı çekecek bende hiç sevmem djfkfk
anneolmakneguzel_ Leontiine yıl 2025 bebek daha yemek ne bilmiyor, bide canı mı çekmiş ben şok😂 bebegin canı niye çeksin yahu, benim canım çeker yerim. Bu can çekmede cok abartılıyor. Ben hamile değilkende canım hep bşyler çeker, bakma sen😂😂😂
ppmerlina Leontiine valla 19 haftalığım şu ana kadar bebeğimin canı hiçbir şeyi çekmedi zaten kusmaktan helak olduk
Leontiine ppmerlina sizi çok iyi anlıyorum bende 15. Haftamdayım daha yeni kendime geliyorum o da korka korka onu yersem bulanır bunu yersem istifra ederim :( atlatçaz inşallah