Ruruu minismom ay gercekten sagolsun bana da yarinin menusu cikti kizartma ve bulgur pilavi insallah 😂
ppmerlina Ruruu teşekkürler ❤️ güzel oluyor tavuk, bol soğan, baharat, salça, maydanoz ekliyoruz yani normal iç gibi ama tavuk etinden sadece
minismom Ruruu evet yaa boyle iyi oluyo bugunun yemegi hazırsa bile ertesi gune dusunmek zorunda kalmıyorum 😂
hd_d Ruruu yoğurt çorbası ve yeşil fasulye yaptım valla hamileyim gözüm bunları kesti en kolayından 🤣🤣
Ayse10 Ruruu ben de bamya pişirdim🥳 yanına da bulgur pilavı, tarhana çorbası, karpuz, bu sıcaklarda ne yiyesim var ne yapasım ama mecbur yiyeceğiz🤭
Ruruu Ayse10 afiyet olsun gercekten oyle insanin sadece basit yemekleri yapasi geliyor ocak basinda sanki sen de pisiyorsun 😅
deletedmom43191 Ruruu bende henüz bi menü yok bugün sabahtan beri disardaydik yeni girdik eve restaurantta yedikde geldik aksam ustude heralde bi kahvaltı tarzı hazırlar geçeriz
GizemHamza34 Ruruu Patlıcan kabak patates kızartması yapıcam üstüne sarımsaklı yoğurt bide kavun doğrarım tamam sıcaklardan zaten hiç bişey yenmiyor 😔