duraksenem Mrb arkadaslar detayli ultrosonda neler oluyor kadin dogumun yonlendirmesi gerekiyormus devlette yaptiran varmi
Elizveannesi duraksenem ben yaptırdım.. Önce normal Dr kontrolünüzü oluyorsunuz. Sizi detaylı ultrasona yönlendiriyor. Orda da ortalama 20-30-40 Dk kadar ultrasona alıyorlar..
Zeytinusss duraksenem canım ben de esenlere medipol gidiyorum şuan. Iki hafta sonra detaylı ultrasonda gidicem fakat hiçbir fiyat bilgisi alamıyorum ya. Senin fikrin varmi
hunilimom duraksenem ben üniversitede yaptırdım doktorum bana 17.haftada kağıt verdi bu hastaneler yapıyor diye özeller 500 tl istedi bende universitede 122 tl ye yaptırdım sonuclsri hemen verdiler bana anlattı burası eli kolu vs diye hatta bağırsaklarında problem görmüştü dün tekrar gittim ücret ödemedim
Deletedmom133 duraksenem bende devletteyim ama kaçırmışım 1 hafta içinde istersen özelde yaptır dedi 400 tl mis 😌
Minikhediyem Elizveannesi aynı gün içindeki oluyorsunuz yoksa detaylı için farklı bir güne randevu veriyorlar mı
Liva05 Zeytinusss ben aramistim esenler medipolde radyologlar cekiyomus 400 tl. Bagcilar medipolde perinatolog cekiyo 600 tl demislerdi
Nursafak Gittiğin hastaneye göre değişiyor. zaten zamanı gelince doktorunuz söyler, Nerelerde detaylı ultrason yaptırabileceğini. Benim doktorum söyledi.. Başka hastaneden randevu aldım bu yüzden
Fatma4243 duraksenem hayır ben yaptırdım hiç bir ücret ödemedim sadece randevu önceden alınıyor bir ay sonra gidiliyor
mrsdoruk Özellerde 500-600 ve artan fiyatlar devlette de eğer yer bulabilirsen yaptır canım benim bide cok ilgilenmiyorlar
Fatma4243 mrsdoruk ben devlete gittim şansımamı bilmiyorum ama yarım saate yakın kaldım çok güzel ilgilendi bütün sorularıma cevap verdi poposu dahil her yerini gösterdi🥰 12 tanede çıktısını verdi çok memnun kaldım yani
mrsdoruk Fatma4243 işte şans meselesi canım ya kimisi başından savıyo şahsen bende bezmi alem e gidicem yarın kontrolden sonra detaylıya yönlendiricekler umarım memnun kalırım özelde doktora gidiyorum ama aşırı pahalı suan o kadar para vermek istemiyorum
Candaan duraksenem ben özeli aradım ücreti sordum 200 tl dedi devlete gittim aynı saatte çektiler 20 haftalıkken gittim devlette ücret istemediler
2kizannesi- duraksenem Randevu alıyorsunuz tok karnına çikolata yiyip gidiyosun normal ultrason cihazıyla bakıyorlar. Daha detayli iskeletine kadar gözüküyor bebeğin, 1 saat baktı tam bize. Beynine el kol ölçüsüne vs böbreklerine her şeyine yani
Tazeannevebebegi duraksenem ben önce devlete randevu alıcam normal kadın doğuma sonra o da içerden sevk yazacak detaylı ultrasona