crazyymom Kanye başlığa bilerek belirttim ki kimsenin cani çekmesin yani aserenler girmesin sjsjjsna dayanamayip giren varsa hakkını helal etsin 🫠
Otuzarti3 crazyymom İçli köfte, kaburga dolması, şemşemok, mehir, şırdan kelle paça ,kadayıf böyle daha uzar gider :)
ErsBegAs crazyymom Hazır mısın? 🤣 Hatay’dan gelsin o zaman… Sini Kebabı Belen Tava Kağıt Kebabı (lahme le varka) Oruk (içli köfte) Sini Oruğu Etli kabak borani Toga Çorbası Abugannuş Muhammara Sürke Zahter Salatası Zeytin Salatası Katıklı Kömbe Antakya Çöreği Teble Lübye Herise Haytalı Kaytaz Künefe 🤣 Daha unuttuklarım vardır muhtemelen 🤣
ErsBegAs buse2507 o değil de Buse yaaa içli köfte yapan birileri var mı? Buzluğa atmalık falan 🤨 bu aralar alıp koyayım diyorum Arsuz öğretmenevindeydik dün 1 tanesi olmuş 80 tl 🥹
buse2507 ErsBegAs valla onu bende çok istiyorum kuzum, doğumdan önce yaptırıp attırmak istiyorum yapan bir abla vardı oda rahatsızmış doğumdan önce iyi olursam yaparım ama söz veremem dedi 😣 bende ondan haber bekliyorum Arsuz pahalı aşkım dün bizde arsuzdaydık bir top dondurma 100 tl😬😬
Alya05 Kanye Biz evde yaptığımızda şırdanın üstündeki salyalı şeyi kaldırıp yapıyoruz tertemiz oluyr Şırdancılr onu yıkamadan yapıyor 😁