crazyymom btl194 Antep yemek şehri zaten say say bitmez Hatay maras Urfa adana buralar yemek yönünden çok zengin çeşitleri say say bitmiyor çok şanslısiniz🤍
Alya05 crazyymom Evet güzeller bayadır canım içli köfte istiyor Sakatatda güzel aslında belki damağın alışmamıştır tadına. Bu dışarda yapılan şırdanlar yenilmez kesinlikle yemeyin dışını temizlemeden yapıyorlar 😀😃 Bide dışarda kellede yenilmez dişlerle kaynatıyorlar iğrenç 😀😁 biz temizliğine çok özenirriz
Kanye Alya05 bak cnm belirli yerlerde güzel yapıyorlar sırdan Adana’dan başka güzel yapan görmedim Mersin’de bellirli yerde var kokoreç kaburga dolması da öyle.midye de güzel ama hamişiz yiyemiyoruz en çok ciğer yemeği özledim yA
Kanye crazyymom yoğurtlu kömbe ,tahinli batırık, biberli ekmek, patlıcan kebabı,tantuni, Mersin usulü köylü patates,tutamac çorbası, cezerye,kerebiç 🤰🏽🤭neresi old.soylemeye gerek yok bnce🤰🏽🤷🏽♀️💁🏽♀️
Kanye Bu arada hepimiz çoğunlukla hamileyiz kızçe insanlarin canı çekecek nasıl bir postdur ya rabbim 😅😂😩😆
crazyymom Kanye başlığa bilerek belirttim ki kimsenin cani çekmesin yani aserenler girmesin sjsjjsna dayanamayip giren varsa hakkını helal etsin 🫠
Alya05 Kanye Biz evde yaptığımızda şırdanın üstündeki salyalı şeyi kaldırıp yapıyoruz tertemiz oluyr Şırdancılr onu yıkamadan yapıyor 😁