haticeycsy çok geçmiş olsun maalesef çok üzücü bir haber. İnşallah ilerde güzel sağlıklı bebekleriniz olcak. Süreç hakkında kulaktan duyma, uydurma şeylerle kendini doldurma boşuna internetten araştırma zaten doktorlarımızda gayet nazik yaklaşıyorlar duruma. Bende süreci özel hastanede yaşadım yanıma yine yedek kıyafet ve hasta bezleri aldım zaten yatak için ped vs onlar veriyorlar korkulacak bir süreç değil asla normal doğum gibi bir durum yaşamıyorsun bende dil altı hap vermişlerdi sabah yatışım yapıldı kayıt vs öğlen gibi yemek kesildi ilaca başlandı 4 veya 3 saatte bir veriyorlar önce fitille bekledik ama dil altı hap daha hızlı etki edeceği için sanırım sonradan fitil verdiler benim panik atağım var en çok o yüzden korkmuştum stresli bir süreç olur ve titremeye başlarsam bayılırsam diye ama psikolojin dışında fiziken stres olacağın bir süreç değil. Akiam saat 22:00 civarı başladı bizde ilacın etkisi 40dakika kadar sürdü mide bulantısı yaşadım sonlara doğru hatta kustum bu yaklaştığını gösteriyormuş ebe öyle demişti sonrasında yine asla normal doğum gibi değil sancı geldi zaten kendin anlıyorsun sıklaştığında sonrasındada doğum oldu bakmak istemezsen bunu belirtin doktorunuza gerçekten her durumu saygıyla karşılıyorlar. Sonra zaten serum vs den dolayıda halsiz olduğun için dinleniyorsun bizim akşam olduğu için doktoru bekledik sabah muayene etti riske atmamak için vakumla kürtaj işlemi yapıldı bende ama zaten genel anestezi ile yaptıkları için yine bir ağrı vs olmuyor. Sonrasında evdede ben hasta bezi kullandım 1 hafta kadar kişiden kişiye değişiyormuş süreç benim 1 hafta sürdü kanamam. Bu gün düşündüğümde doktorun dediği neyi yapmazdım diye doğum kontrol hapı yazdı bana 1 hafta sonra kontrolde bende kullandım fakat şuan olsa kullanırmıydım bilemiyorum. Zaten vücut normal doğum yapmışsın gibi bir sürece girip kendisini iyileştiriyor ve adet düzenini tekrardan belirliyor kaldı ki hastanede ve kürtaj olman gerekirse zaten ilaçlara maruz kalıyorsun üstüne birde yine ilaç bence biyolojik olarak biraz daha düz mantık olmak lazım zaten iyileşecek vücudun her şey sadece süreç. Her konuda tüm kalbimle destek olmaya hazırım süreç her ne kadar yıpratıcı olsada eşinle aranızda daha açık ve samimi olmanız gereken bir süreç manevi olarak yükünüz çok ağır çok iyi anlıyorum ama yaşanılan her şeyi tekrar iyileştirecek olan sizin sevginiz asla unutmayın. Aklına bir şey takılırsa ve sormak istersen yaz lütfen.