Ardennnnn Nrnn buza da bayiliirim 😂 çikolata buz soğuk su sonrada yattım biraz etti valla çok şükür 🙏🏼
simgeecekinci Ardennnnn çok şükür canım bende bazen hissetmiyorum korkuyorum ama Rabbime emanetler kötü şeyler düşünme Allah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin
Sydnr58 Ardennnnn sanmıyorum vurduğu için gerilmiş olabilir ama yine de içiniz rahatlasın bir acile gidin
Ardennnnn ppmerlina bıraksam atlar da 🤣🤣🤣 sende dikkat et valla kuzum kediler de minik bı erkek cocgundan farksız kuduruklugundan🤣
Tgbkts Ardennnnn ben de 36. Haftadayim bu hafta hareketi cok azaldi acaba haftayla mi alakali diye dusunuyordum
Ardennnnn Tgbkts valla ben oğlumu 36.haftada.dogum yaptığım için bundan sonrasını pek bilmiyorum yaşayıp gircez ama bu kız inanılmaz hareketli hala 😂 ama hafta büyüdükçe biraz.azaliyomus diyolar
Tgbkts Ardennnnn ben ilk gebeligimi hic hatirlamiyorum bunda 37.0 da dogum yapmam lazimmis ama bu hafta belirgin azalma var hareketlerinde
Ezgicnts Ardennnnn haraket yoksa uzun süredir bi doktoruna gözük derim birşey yoktur ama sen tedbirli ol