Ardennnnn 4.5 yaşında bı oğlum var ve yanlışlıkla karnıma tekmesi geldi sanki bebeğim hareket etmiyo ay bişi olur mu çok gerildim yani küçükken daha bişi olmucagina emin gibiydim ama şimdi 36haftalim hamileyim acaba bişi mi oldu başına gelen var mı
simgeecekinci Ardennnnn canım o sıvı koruyor onları ama içini rahatlatmak için bir doktora görün istersen yine de bir tatlı ye yan tarafına yat soğuk su iç biraz hareket et bakalım Allah’ın izniyle bir şey olmamıştır
minismom Ardennnnn cokmu sert vurdu benimde 2.5 yasında kızım arada vuruyo bilerek bilmeyerek falan 23+5 m hareketlerini hissediyorum sonrasında ama hareket etmiyosa tatlı biseyler ye biraz gobegini sars yine etmiyosa bi acile git bakalım
3_bebelianne Ardennnnn benimki sağolsun bebek gelcek bebek gelcek sonra bebek gitsin pat küt vuruyor her boşlukta 2buçuk yaşında birşey olmaz merak etme
Ardennnnn simgeecekinci bende öyle olduğunu dusunuyom ama şimdi büyüdükçe amniyon sıvısı falanda azaliyo ya çok tedirgin oldum daha az koruması varmış gibi geliyo bı dediklerini deniycem
Ardennnnn minismom yani sallanmak istedi ayaklarını yukarı dikti indiririken karnıma vurdu mideme doğru bebegiminde baş gelisli oldgnuda biliyorum yani ayağına falan poposuna bile vyus olbailir bilemedim
Ardennnnn simgeecekinci daha yeni yeni hareket ediyo valla kızlar o kadar korktum ki Allah’ım sağ sağlık bı dogsalar valla
Ardennnnn Nrnn buza da bayiliirim 😂 çikolata buz soğuk su sonrada yattım biraz etti valla çok şükür 🙏🏼
Ardennnnn 3_bebelianne normalde bebimkide yanlislikla vuruyo ama bunda hem sert geldi beklemedigim anda bide hareket etmeyince çok korktum
ppmerlina Ardennnnn korkmuştur büzülmüştür canım merak etme. Arada sırada üstüme 5-6 kg civarında olan kedim atlıyor 🤣🤣
ppmerlina Ardennnnn 20 kilo ama üstüne atlamıyo sonuçta 🤣🤣 koltuğun tepesinden üstüme 6 kg kedi atlıyor şükür halen iyiyiz manasında dedim 🤣🤣 ama dikkat et annesii korkutma bebişini 🩵
Ardennnnn ppmerlina bıraksam atlar da 🤣🤣🤣 sende dikkat et valla kuzum kediler de minik bı erkek cocgundan farksız kuduruklugundan🤣