Ciceklerrrr Oksapar iğne havasını alırken 4 damla dışarı çıkmış eşim vurdu sonradan söyledi bşrşey olurmu
minkmom_25 Ciceklerrrr havasını almak gerekmiyor zaten bilerek konuluyor havasını almadan vurun daha az morarır
Ciceklerrrr Mavro bana vurma şeklini doğum hane sorumlusu bir hemşire yakınım gösterdi havasını alıyordu o ama almayan varmış bilmiyordum
Esmakeskin Ben kendim vuruyorum karnımdan ama havasını almıyorum . Ama havasını alırken çıkan damla zaten iğneyi çıkarırkende biraz çıkıyor . Sabah akşam yapıyorum karnımda boş yer kalmayana kadar böyle devam
Sekerr_46 Ciceklerrrr Benim 6 aydan sonra karnım gerilince yağ dokusunu tutamadım kol ve bacakta yapmaya devam ettim, kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama gebeliğin sonuna doğru karından yapmak büyük cesaret istiyor 😊
izelaren Bende havasını alıyorum bir kaç damla gidiyor ama bilmiyorum etkisi azalıyor mudur. Dün kan geldi mesela iğneyi yaptıktan sonra da bir dama çıkıyor bazen çok ağrıyor sizde de öyle mi. Bugün de batırırken aşırı acıdı
Sekerr_46 izelaren evet normal onlar korkmayın ben 150 tane falan yaptım daha da var iğnem doğuma kadar devam
Sekerr_46 Ciceklerrrr Olmaz merak etme ama pıhtılaşma derecen çoksa birdahakine dikkat et ve hava kilidi yap ki ilaç vucundan geri dışarı çıkmasın, ben her gün yapıyorum bazen bende de kaçtığı oluyor
Sekerr_46 Ciceklerrrr Çok geçmiş olsun, korkmayın ama dikkat edin yinede, lupus hakkında bilgim yok o yüzden yanlış yönlendirmeyim
Sekerr_46 Ciceklerrrr amin bende teşekkür ederim hepimiz yavrularımızı sağlıcakla kucaklayalım inşallah 🤍🤍🤍