memmedova_24 AslanKayra belirtin varmıydı ? Bende da aşırı gölgr gibi çikarıyor da onun için sordum hamilesinizmi şu an?🩷
AslanKayra memmedova_24 9+4 teyim 🫶🏻 Sırt ağrısı ve sağ kaşık ağrısı vardı belirti olarak sadece adet belirtisi gibiydi
Krixi dilarakocc bilmiyorum ki. Ben de saatler önce prodoctor yaptım hemen çıktı silik çizgi ama güvenemiyoruz tabi😂 2 gün sonra başka markayla tekrarlarım
Busranur_mnts dilarakocc 6 gün erken gibi ama bilemedim benim çatlamadan 8. gün gölge çıkmıştı yarın yine yap koyulaşma olursa kan ver ben testlerimi post açmıştım bakabilirsin gebelik öğrenme sürecim diye
Busranur_mnts dilarakocc gölge gibi canım benim de böyle çıktı 4 gün kala ertesi gün de silik çıktı kan verdim 25 çıktı yarın da tekrarla sonra kan verirsin
dilarakocc Busranur_mnts olır canım çok teşekkürler ya uygulamaya göre takip ediyordum hiç biri tutmadı ovüye başladım çok geç yumurtlama oldu hadi yapayım şansa dedim ama bekliyorum:))) yarın tekrar yapayım
rabiayldrm dilarakocc maalesef çizgi değil idrar birikiyor zamanla da kuruyor iki saate falan Telefonun flaşıyla bakın arkasından olmadığını görürsünüz çünkü bende çok heveslendim hep çizgi sandım Rabbim nasip etsin inşallah 🫶
dilarakocc rabiayldrm teşekkür ederim öneriniz için yine de kendimizi kaptırmamak lazım doğru söylüyorsunuz🙏🏻