swwlnur Merhaba Ben 26 Günde Bir Adet Oluyorum, Bu Ay Adetim 2 Gün Gecikince Beta Hcg Değerim 23 Çıktı Daha Önce Bir Kimyasal Ve Bir Boş Gebelik Yaşadım Sizce Olumsuz Bir Durum Var Mı???
tirinitii swwlnur benim adet gecikmesinin 8. Gününde 99 çıktı🥲 günle bi ilgisi yok yani geç döllenme yada geç yumurtlamadır
anneolmakneguzel_ swwlnur 23ten ne gibi olumsuz şey çıkaralım hayatım. Benimki 9du😅 endişe etme iki günde bir güzelce yükselmesine bak
ppmerlina swwlnur gebeliğimi 30.5 beta ile öğrenmiştim canım gayet normal bir değer korkma. Hamilesin
Shr972 Geç döllenme olmuştur belki canım betanın sağlıklı artışı için iki güne bir kan verip iki kat artıyor mu onu kontrol etmeniz lazım
swwlnur Shr972 Yumurtlama Günüm 26 Haziran Yani Yumurtlamadan Test Baktığım Güne 15 Gün Geçmiş Oluyor…
Shr972 Normal bence çünkü yumurtlamadan 10-15 gün sonra beta kanda belli oluyor inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur kucağınıza alırsınız 🌸
swwlnur anneolmakneguzel_ Ya Mesajın Çok Tatlı, Yani Ne Bileyim Bazıları Adet Gecikmesinde 400-500 Diyor Ondan Korktum
CansuuBlogg anneolmakneguzel_ ben de ilk verdiğimde 9 çıktı ve devlet hastanesindeki doktor bana gebe değilsiniz demişti ama ben inanmadım 2 gün sonra tekrar test yaptım 41,33 çıktı bana halen net hamilesini diyemeyiz 2 günde bir kan verip düzenli artış varmı ona bakmanız gerekiyor denmişti 😂
anneolmakneguzel_ swwlnur herkesin vucudu farklı. Standart değer yok canım. İki günde bir kan ver. Ben toplam iki kere verdim başka vermedim. Sonra 6-8hafta arası kadın doguma gittim
Busranur_mnts swwlnur herkeste beta farklı zamanda artmaya başlar canım endişelenme ilk değer önemli değil ben de 25 ile öğrendim 4 kere daha kan verdim artışı takip ettim 6+2de keseyi gördüm haftaya da 9+2 kalp atışı için gidicem