Mor-kelebek Kızlar ruşur taşını kullanan var mı gebelikte kullanılır mı sizce? Malum hamilelik hormonlar insan vücuduna çok takıyor diz kapaklarim ve koltuk altındaki kararma için iyi gelir mi
Niiillloooyaaa Mor-kelebek rusur tasi normalde ise yariyor da hamilelikde yi mi merak ediyoruz yoksa genel olarak ise yarayip yaramadiginimi merak ediyoruz toplu olarak 😅
Herseydenbiktim Mor-kelebek Ben bi ara denemeye niyetlendim ama bi türlü kullanamadım. Arastirdigima göre orjinal mühürlü olanlar gerçekten işe yarıyor. Bi deneyin derim, benim kesin denemem lazım artık 😂
Seyda-06 Mor-kelebek ben yüzüme toz olarak almıştım çok etkili diz kapağında falan denemedim ama yüzümde muhteşem oluyor sanki fordoten sürmüş gibi
EsmanurTorun Bende bekliyim merak ediyorum gerçekten işe yarıyor mu yoksa yine ünlenip fos çıkan bi şey mi 😅🥲
Mor-kelebek EsmanurTorun insan artık güvenemiyor ki hiç bir şeye 🤭 öyle bir övüyorlar ki bir anda her şeyi 🤭
Mor-kelebek Niiillloooyaaa valla ikisini de ben ilk defa duydum kullanan çokmus 🙈 birde buraya soraym dedim gerçekten işe yarıyor mu yoksa gereksiz abartılıyor mu
Niiillloooyaaa Mor-kelebek bende ilk defa duydum da soruyu anlayamamistim aydinlandim simdi 😅 artik ikisini de merak ediyorum bende
Seyda-06 Mor-kelebek ben çoğu cilt bakım ürünlerindense daha doğal olduğunu düşünüyorum fabrika üretimi kremlerde bile zararlı çok madde var ki rüşur dediğimiz şey mağaradan özel olarak elde edilen doğal bi madde yinede doktora danışın ama çoğu doktorun bunun ne olduğunu bildiğinden bile emin değilim 😀
Niiillloooyaaa Mor-kelebek sorma olsun ama biz kaybedeceksek de iyi niyetimizden kaybedelim bosveeer icimiz ayri pislik disimiz ayri olacagina amaan varsin biz kaybeden olalim ki kaybetmiyoruz asla 😍🤗