oglussannesiiii Bsra_crk tansiyonunuza da baktırın son zamanlar ödemler oluyor ama aşırı ödemleri doktorlar hoş karşılamıyor hastaneye felan bir gözükün isterseniz
gny_94 Bsra_crk gece çığlıkla uyandırdım kramplardam dolayı odemde ayakkabı sigmzdi terlikle dolaşıyordum magnezyum vermişti doktor ama hiç bı işe yaramıyor doğum yaptığın gün geçiyor hepside
Gzmadymn Oglanannesi valla bende öyleydim bacağıma vuruyordu ağrı,ayağımı kaldırıp giyinemiyordum hareketsizlik daha kötü yapıyor inanın yavaş yavaşta olsa egzersiz yapın kendinizi zorlamadan
Oglanannesi Gzmadymn şuan hem sağ kulunç hem sağ bacak 5 gün oldu düzelmedi hamilelik skntilari yetmezmiş gibi birde bu şeyler
Oglanannesi Bsra_crk 5 gün oldu benimki geçmedi daha soda onerdiler şimdi başladım günde 1 tane soda icicem
Gzmadymn Oglanannesi magnezyum,maden suyu egzersiz deneyin bunları siz zor ağrılar ama geçiyor biraz sabır ♥️
Mucizemyoldaaa_ Bsra_crk kramp için magnezyum yazmadı mı doktorunuz? Şişliğe soğuk kolonya veya leğene soğuk su koyun içine buz atın ayaklarınızı sokun sonra yüksek bir yere uzatın ayaklarınızı iyi geliyor
Onu_beklerken Bsra_crk magnezyumu gece yatmadan içiyorum. Bir de günlük maden suyu. Ayak gevşetme hareketi var girince hemen onu yspıyorum geçiyor. Ayak parmanlarını önce öne doğru sonra geriye doğru esnet.
Serifenurx Benimde ayaklarımda oluyor maalesef tuzu azalttım ama dün mesela durduk yere şişti soğuk sirkeli suya koydum ayağımı bugün inmiş şekeri de azaltmak gerek galiba