Bsra_crk Sağ bacağıma 2 gün önce kramp girdi ve ağrısından adım atamıyorum resmen + olarak bacağımda ve ayaklarımda şişiklik ödem hissediyorum ağrı ve ateş gibi yanıyor ne yapacağım bilmiyorum bi risk olur mu ?? 35 haftalık hamileyim
Oglanannesi Bsra_crk valla bende henüz ödem yok 25 haftaligiz ama sağ kulunç ve bacak kramplari yüzünden sabah bile acildeydim ağlaya ağlaya sağ tarafım komple felç gibi oldu donemiyorum basamiuorum sadece parol serum taktı başka bişey yapamayız dediler Allah yardımcımız olsun biranonce sağlıcakla hayırla bebeklerimizi alalım inşallah kucagimiza 🤲
momkrm19 Bsra_crk kramplar için magnezyum takviyesi + özellikle gece giriyorsa gece yatmadan ya da gün içerisinde de müsait oldukça dizden aşağısına soğuk su tutmak bana çare oldu zaten bunları doktorum tavsiye etmişti
tahamommy Bsra_crk kramp dediğin dakikalık girer masajla falan geçer canım, korkutmak istemem ama senin ki ciddi duruyor yarın bence git hemen doktora
Gzmadymn Oglanannesi bendede düzleşme vardı belimde , inanılmaz ağrılar yaşadım doğum bile daha kolaydı,en işe yarayan çözüm YouTube da egzersizler var bayağı rahatlatıyor
Bsra_crk Oglanannesi vallahi sağ bacağımın arkası fena ağırıyo basamıyorum ilk gebeliğim 35. Haftam korkuyorum 😨
Gzmadymn Kramp yaşamadım ama ödem için hergun ılık tuzlu suya koydum ayaklarımı ve sürekli yüksekte tuttum uzanırken, otururken bile ayaklarınızı toplayın sarkıtmayın,eşiniz bol bol masaj yapsın son haftalarda ödem oldu sadece.
Oglanannesi Gzmadymn hareket ettimmi hiç nefes alamiyrm astımım var zaten birde bu kulunç çıktı perişan oldum valla afedersin üstümü bile giyip cikaramiyorum
Bsra_crk tahamommy ağrı dakikalık girdi zaten o gün ağırdı bacağım sonra hafifledi dün tekrar ağrımaya başladı biraz da yoruldum ayakta kaldım bu sabahtır bacağım ciddi ağırmaya başladı arkası korktum bende 😞
Gzmadymn Oglanannesi valla bende öyleydim bacağıma vuruyordu ağrı,ayağımı kaldırıp giyinemiyordum hareketsizlik daha kötü yapıyor inanın yavaş yavaşta olsa egzersiz yapın kendinizi zorlamadan
Bsra_crk Oglanannesi kramp girerdi arada ama ağrı bi iki gün sürerdi geçmezdi busefer şiddeti fazla arka bacağımda kaldı gibi sanki
Oglanannesi Bsra_crk 5 gün oldu benimki geçmedi daha soda onerdiler şimdi başladım günde 1 tane soda icicem
Seda0666 Bsra_crk aynı durumdayım 35 haftadayım ayaklarımda ödem inanılmaz düzeyde bastıkça üzerine acıyor o seviyede ne yapılır bilemiyorum
Bsra_crk Seda0666 doktorum kalp damara git dedi korktum şikayetlerinden bahset dedi endişelendim gerçekten ne alaka 😞
tahamommy Bsra_crk kötü düşünmeyelim tabii ama tedbir amaçlıda gidilmeli bence doktora Allah korusun pıhtı atması falanda olabilir çünkü geçmiş olsun
Guzellikk Bsra_crk aynısını 1 hafta önce yaşadım bende sağ bacagimin diz altında baldirim da bir kasılma kaldı masaj ve sıcak havlu koyduk bi 10 kere ısıtıp ısıtıp koyduk gecede bacagimi güzelce sardım sabaha sankii hiç o ağrıyı çekmemiş gibiydim dene istersen birde maden suyunu günde bir ve ya iki defa içmeye özen göster ayaklarindaki şişlik içinde buzlu su öneririm kovanın içine buzları at ayaklarını koy içerisine güzel bir rahatlama sağlıyor
Annemidedinsen Bsra_crk maden suyu magnezyum birde kendini çok sıkma bol bol masaj başka da çözümü yok gibi ödem içinde beslenmene çok dikkat et bol bol suuu