Nfs_bebe_ aynı gün olan var mı veya haftanın içinde olan belirtilerinİz neler ? Doktors gittiniz mi neler öğrendiniz? Benim ilk muaynem 6+6 da beklemedeyim.
Mavideniz26 Nfs_bebe_ ben 6+3 ken gittim kalp atışını duyduk belirtiler çok fazla halsizlik, uykum çok geliyor 😴 mide bulantısı sürekli vs şeyler
Minikingunlugu Nfs_bebe_ bende 6+3 gittim kalp atışını duydum çok şükür. Ama mide bulantısı halsizlik çok fazla
Nfs_bebe_ Mavideniz26 bende çok halsizim sürekli uyku halindeyim batmalarım oluyor ondan dolayı sürekli uzanıyorum daha fazla acıkmaya başladım inşallah perşembe günü gittiğimde bende kalp atışını duyarım 🤍
lemonade06 Papatyammm123 siz keseyi gördünüz mü? Kese var ancak bebeği göremiyorum daha. 4 Haziran son regl
dimpleuser lemonade06 benimde 7 Haziran regli.haftaya kalp atışı için gideceğim kese ver içinde yolk da var
pfa Papatyammm123 Bende dün gittim kese gözüktü ama biraz küçük dedi kese için doktor haftaya gel tekrar bakalım kese de büyüme var mı diye sizin kese uzunluğunuz kaçtı
lemonade06 Papatyammm123 bulantı yok canım haftaya da bebeği göremezsek alttan bakacağım dedi. Sen bebeği gördün mü yoksa sadece kese mi
Papatyammm123 lemonade06 evet 6+3. Benim zaten hep alttan baktı. Normal göremedi. Senin ki de alttan baksaydı görürdü bence. Keseyi ve yolk u gördü. Ama küçük dedi bana da. Bulantım yok falan deyince de canlanmamış dedi. O yüzden sordum. Kaç mm bilmiyorum.
Oz26 Papatyammm123 benim de hiç bulantım yok bebek sağlıklıysa iyi aslında ama endişenmeye başlıyorum sanki
Minnies Papatyammm123 bulantım yok benimde sadece üşütmüşüm gibi hafif bir dönme oluyor midemde bulantı olmayınca canlanmamışmı oluyormuş 🤔
katlav 6+2 benim de 14 ünde gittiğimde kese ve yolk göründü. Bir sonraki randevum 24 ünde. Kalp atışı için gideceğim. Umarım sorunsuz ilerler 🙏🏻
1kediannesi1 Bende 6+2 yim aşırı mide bulantısı yaşıyorum geçtiğimiz çarşamba kese ve yolk saç göründü bu çarşamba gene çağırdı bakalım ama midem hayat kalitemi baya düşürdü
katlav 1kediannesi1 mide bulantısı bende de var özellikle sabahları bir şey yemek istemiyorum. Sürekli tuzlu çubuk ile dolaşıyorum.