Pembepanter sh_gll11 hmm. Demekki diğer ilaçlardan farkı yok aynı işlevi görüyor. vegaferon içindeki kağıtta günde 2 kere yiyeceklerle birlikte veya yemekten sonra yazıyor. Ama doktorun dediği daha doğrudur tabi. Günde 1 kez değil mi?
Pembepanter Melikeahmettt teşekkür ederim canım😊 içtim bugün ama tok içtim. Sen nasıl kullanıyorsun günde kaç kez aç mı tok mu
Melikeahmettt Pembepanter sabahları aç karnına dedi bana o bitince de vegaferona başlıcam ikisi de aynı işlevi görüyormuş öyle dedi :) Rica ederim :)
ozzznur Pembepanter ben hamileliğimi öğrendiğim gün başladım ortalama 3 ay kullandım 3 kutu bitti her kutu zaten 1 aylık ondan sonra diğerlerini kullanmaya başladım cnm
ozzznur Pembepanter bana ebe vegaferon ve decavit için yemekten 2 saat sonra bir sornraki yemekten 2 saat önce iç dedi bende o yüzden akşam yemekten 2 saat sonra içiyorum
Pembepanter ozzznur günde 2 kerE mi Demek istedin canım yoksa günde birer kez vegaferonu yemekten 2 saat sonra decaviti önce mi demek istedin
ozzznur Pembepanter yemekten önce demk istedim günde bir defa alıryrz emilim açısından ebe yemekten 2 saat sonra diğer yemekten 2 saat önce al dedi yani kahvaltıdan 2 saat sonra öğle yemeğinden 2 saat önce
Pembepanter ozzznur şimdi anladım canım😊 kusura bakma benim kafam biraz doluydu ondan tekrar sordum😊 sabırla yanıtladığın için allah razı olsun😊😍🌹
oldedi Melikeahmettt demir eksikliğim için bende vegaferon kullanıyorum. ama folik asitede devam ediyorum. doktor ikisinide kullan dedi. 8+0 hafta olduk bugün. çok üşüdüğüm için vermişti vegaferonu. ikisi aynı anda zararlı mı oluyor acaba??