Deletedmom133 newmomB araştır tatlım nette ne yazıyorsa uyguladım inşallah biran önce olur ne kadardır bekliyorsun 😀
Poine Yoğun kasık batması yaşadım daha öğrenmeden 1 hafta öncesinden her akşam. Her gebelik aynı olmaz ama bir daha hamile kalırsam o kasık ağrısından hamile olduğumu anlarım gibime geliyor 😁
Deletedmom133 newmomB açık olacak kusura bakmayın yatakta hemen kalkmadım birde hamile kalmaya en uygun pozisyonları tercih ettim ve tabi en önemli faktör ise adet bittikten 10 12 14 günleri birleşme yaşadım ve çok şükür oldu
bsrgz newmomB ben sol kasigimda ağrı hissettim 2 gün boyunca gitmedi ağrı, internetten baktım hamilelik belirtisi olabilir diyordu o an dedim heralde hamileyim ama adetime de daha vardi tam 1 hafta sonra da test yaptım ve cıktı:) darısı size insallah 🤗
newmomB bsrgz aminnn inşallah 😊 şu an bana hiç bir his doğmuyor yine bi belirti de yok hayırlısı bakalım
Gamze051 ikicocuklubiranne adet gününüze göre veriyorlar bu süreyi acaba adet gününün ilk günü mü döllenme olunca mı kese oluşuyor
ikicocuklubiranne Gamze051 evet en son adet başlangıcına göre hesaplıyorlar yani tam ne zaman olduğu bilinmiyor 🤷🏼♀️
Gamze051 melegiminannesi bebek görünmeyince kese görünüyor ya hani mesela gs ölçüsü oluyor Sizin ölçünüz neydi hatırlıyor musunuz
sedaozkul Kemer93 Hayır ben regl oldum olalı hep 2 gün olur bunun için doktora bile gitmiştim neden 2 gün diye bi sorun olmadığını yapımım bu olduğunu söylemişti
zarifkelebek newmomB bende merak ediyorum bunu. Benim planlı gebelik değil ama 3 gündür adetim geçiyor ve bugün mide bulantım çok fazla vardı. Test yaptım evde negatif çıktı. Bir yandanda kokrmaya başladım acaba başka bir şey mi var diye
Gamze051 melegiminannesi benim bebeğim görünmedi sanırım ama kese çapı yani gs ölçüsü 1.48 cm di 5+5 ken demekki kese iki veya 3 haftalıktı o zaman