Asyayanc_18 newmomB evet kuzum o kadar belliydi yani zaten adetten iki gün önce evde test yapmıştım hemen pozitif olmuştu 😱 kocam hala gülerek anlatır benim durumları 😂😂 Allah isteyen herkese nasip etsin gönülden istiyorum herkes mutlu olsun 🤲🏻🥰
newmomB ikicocuklubiranne doktor bile anlamamış çok ilginç gerçekten 😂 ne güzel sonradan anlatması keyifli bir anı olmuş 🥰
newmomB Kemer93 kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ben de belirtim olsun hemen anlayayım isterdim çünkü beklemek çok yoruyor 😓
sedaozkul Kemer93 Hayır ben regl oldum olalı hep 2 gün olur bunun için doktora bile gitmiştim neden 2 gün diye bi sorun olmadığını yapımım bu olduğunu söylemişti
Deletedmom133 newmomB benim çok belirtim olmadı korunmayı bıraktım 15 gün sonra adet oldum o ay boşa geçti ertesi ayda 2 gün gecikti zaten planlı bir gebelik olduğu için hemen test yaptım hamile olduğumu öğrendim 😂
Kemer93 newmomB benim falımda ekim ayında demişti bir sonraki ekim ayı olacak doğumum inşallah 🤗 1 yıl sonra tuttu fal
melegiminannesi Yumurtlamadan 1 hafta sonra yani malum günler değerlendirildikten 3 gün sonra yatağa uzanmam ile sol kasığımda bir ağrı daha doğrusu kramp vardı anlatamam ki bebeğimde suan sol tarafta 😀 o kramptan 2 gün sonra ateşlendim 40 derece ateşle gittim doktora domuz gribi olmussun dedi ben hamile olabilir dedim ona göre serum verdi ilaç yazdı parol falan 3 günde öyle iyileştim buda bağışıklığım düştüğü icin olmus daha sonra iyileştim hayatta gece kalkıp biseu yemeyen ben gece ansızın canım muz cekti kalkıp evi talan etmistim öyle canım cekmisti kayınvalidemde bendeysi güldü yoksa hamilemisin diye 😀 adetime 5 gün gün vardı eşimle arkadasında kaldık wc de farkettim 2 gün boyunca idrarım hep koyuydu o zaman dedim ki ya bi test mi yapsam ama o kadar ateşlendim ki olmaz bu ay bosuna heveslenme dedim ama biri bana icimden yap diyodu yaptım sabah kahvaltodan sonra pozitif😀 inanmadım 2 gün sonra bidaha test oda pozitif dedim markadan heralde baska marka alıp denedim yine pozitif ertesi güm kana gittim 103.7 yine inanmadım 2 gün sonra bidaha kan verdim 384 sonra bidaha 6546 sonra gittik keseyi ve bebeği gördük ertesi hafta kalp atışını duyduk 3 hafta sonrada cinsiyetini.öğrenicez nasipse şuan 9. Haftamdayım 😀
newmomB melegiminannesi yaaa ne kadar güzel bir sürü belirti vermiş aslında bebiş ama insan o an anlayamıyor herhalde 😂😂
Gamze051 ikicocuklubiranne döllenmeden yani ilişkiden 14 gün sonra kese görünür mü karından bilginiz var mı
melegiminannesi Gamze051 kişiden kişiye değişir ben dediğiniz zaman aralığında gördüm arkadasım o zaman aralıgından 1 hafta sonra gördü bu tamamen erken yada gec döllenme ile alakalı
Gamze051 melegiminannesi bebek görünmeyince kese görünüyor ya hani mesela gs ölçüsü oluyor Sizin ölçünüz neydi hatırlıyor musunuz
melegiminannesi newmomB aynrn öyle aslında bi yanım acaba mı dedim ama bi yanım o kadar ateşe tutunmaz bebiş dedi ame geldi 1 sene sıkıntı cektim sonunda geldiiiiiiii ❤👼
Deletedmom133 newmomB evet hiçbir şey kullanmadım onun etkisi olabili ver sürekli günlerimi takip ettim 😊
Deletedmom133 newmomB araştır tatlım nette ne yazıyorsa uyguladım inşallah biran önce olur ne kadardır bekliyorsun 😀