CansuuBlogg Merhaba bayanlar adet gecikmesi yaşadım 5 gün bi gidip kan vereyim dedim sonucum 9,33 çıkmış böyle öğrenip hamile kalan veya işte hamileliğini öğrenen var mı yardımcı olursqnız sevinirim :)
lux38 CansuuBlogg 5 gün için 9 az bnce çünkü adet öncesinde bile testte yüksek çıkabiliyor yinede 2 gün sonra tekrar baktırın artış olacak mi
Pofidik123_ CansuuBlogg çok düşük rakamlarda kimyasalda olabiliyor ama içini karartma Sakın iki günde bi kan ver değerini takip et 1500 lerde kese gözüküyo ona göre hareket edersin
CansuuBlogg Bizim burada sağlık ocakları pazartesi ve perşembe günleri kan testi alıyorlar diyorum ki perşembe günü kan vereyim zaten o zamana kadar adet olursam değilim demektir
eyluss34 CansuuBlogg eğer geç döllenme olmadıysa kimyasal da olabiliyor canım ben de iki gün gecikmeyle öğrenmiştim 50 küsürdü sonra kimyasal oldu 🥹 yine de geç döllenme olabilir takip et değeri 🥰
CansuuBlogg eyluss34 inş öyle Bişey olmaz ya çünkü daha önce 1.5 aylık düşük daha sonra kimyasal gebelik ve 5 ay önce de 1 aylık düşük yaptım 😥
mrp2023 CansuuBlogg geç döllenme olabilir mutlaka aynı yerde tekrar kan verin 2-3 gün sonra değer artarsa geç döllenmedir
CansuuBlogg mrp2023 aynen bi perşembeye kadar beklicem zaten adet olmazsam vardır yanı yine test veririm bakarım sonuca göre nasipse ne varsa artık :)