Ayseguls_baby ikincibezelyeayak çok teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için, içimi rahatlattınız ❤️
1demetyasemen minikari bende de bu şikayetler var ama ya doktora mı gitmek lazım bana normal dediler ilk hamileliğim bide bilmiyorum 😂
minikari 1demetyasemen valla ben de bilmiyorum ama doktor 12. Hafta da en son gittiğimde normal demişti ama gün boyu devam etti bugün hala devam ediyor korkuyorum bide üstüne grip oldum boğaz ağrısı halsizlik falanda var üstüne kötü bir gün geçiriyorum ağlamaktan içim dışına çıktı acile gitsem kadın doğum acile bakarlar mı acaba
1demetyasemen minikari bende kime sorsam normal dedi canım eğer kontrolün varsa doktoruna falan gittiğinde şikayetlerini anlat istersen. Hatta bunlar daha iyi günlerin de dediler 😂
minikari 1demetyasemen gerçekten mi neyse normal olsunda çok şükür bugün arttı ama ya bide ilk haftalar böyle olmuştu bugünde öğleden sonra başladı şu saat oldu arada sırada hep batma oldu 🥹🥹
Betusle minikari benim de aynı şekilde sanki bir anda bıçak saplaniyor gibi ve benim sanki vajinama doğru iniyor o ağrı o an asla hareket edemiyorum
minikari Betusle benimde bazen vajinaya doğru oluyor bu haftalarda normalmiş sanırım hep öyle diyorlar ama ben baya endişe ediyorum doktoruma yazdım o da izinde görmedi bakalım ne dicek 🥲
1demetyasemen minikari rahim büyümesinden dolayı olduğunu bende duymuştum canım aklına kötü şeyler getirme benimde ağrım oluyo o kadar alıştım ki artık ağrı yoksa neden ağrım yok acaba diyorum bide benim daha ilk haftalar 😀
Cicek_ minikari Bende 16. Haftamdayım. Benimde 2 3 gündür sol kasığıma şiddetli ağrı giriyor, enfeksiyondan olabilir mi diye düşünüyorum 23 ünde randevum var benimde. İnşAllah yoktur enfeksiyon. Senin de önemli bir şeyin yoktur İnşAllah. Allah şifa versin💕
minikari Cicek_ canımmm Allahım razı olsun insallah sende de yoktur bir şey benim de randevum 18 ine sabahtan beri okuyorum sanırım 16. 17. Haftalarda bu ağrılar çoğunlukla görülmüş herkeste rahim büyümesinden kaynaklı galiba karnımız büyüyor Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin kolaylıkla 🌸
Cicek_ minikari İnşAllah büyümeden kaynaklıdır 🩷 Amin inşAllah sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi🌸🥰
minikari Cicek_ doktoruma yazmıştım canım cevap olarak yazmış bu tarz durumlar olabiliyor normal ama geçmezse hafta içi gel bakalım demiş 🌸
minikari 1demetyasemen benim de ilk haftalar daha yoğundu aslında regl olacakmışım gibi oluyodu sonra geçti ara ara oldu ama dünden beri biraz yoğun olunca endişelendim doktoruma yazdım normal dedi o dangecmezse yine hafta içi gel bakalım dedi 😍😂 her anımız ayrı panik ya
minikari 1demetyasemen evet canım benim de ilk gebelik her şeyi ilk defa da yaşadıgım için hemen panikliyorum 😂
1demetyasemen minikari bak ne kadar da aynıyız😂 malesef ilk defa yaşayınca garip geliyo ama yine de ihmal etmemek lazım 😀
1demetyasemen minikari bende özelden önümüzdeki cumartesi aldım şehir hastanesindende 23 temmuza aldım umarım dayanabilirim 😀 doktora gidince yaz burdan ikiside aynı şeyi mi söylicek merak ettim 😀