Nazliip Kızlar ilk bebeğimi kaybettim benim gibi bu durumu yaşayıp ikincisi sağlıklı ilerleyen bana akıl moral verecek arkadaş arıyorum 💜
Atnc Nazliip bende ilk bebeğimi kaybettim 22 haftalık erken doğum yaptım 2 gün yaşadı vefat etti suan 24 haftalık hamileyim sağlıkla kavuşuruz hepimiz inşallah 🙏
Akdagece Nazliip bn canim 32 haftda dogum yptm kaybettim bebegmi suan yine hamileyim iyi gidiyo suanlik rabbim sana da nasip etsin insallah❤️
Leylalarr Bende kaybettim Ekim ayinda , hiç korunmadim Nisan ayında hamile olduğumu öğrendim.Allah size de nasip etsin
Leylalarr Nazliip zor 🥲 bebeklerim ikizdi birinin kalp atışı durdu tek şekilde devam ediyoruz olumlu dusunmeye çalışıyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alicaz bebeklerimizi ,
[silindi] Ben de ilkini 11 haftalıkken kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum 3 ay sonra tekrar gebe kaldım kan sulandırıcı iğne ve hap kullanmaya başladım 29 haftalık oldu şimdi Tez zamanda güzel haberi alırsınız inşallah ve sağlıkla devam eder 🙏🏻🙏🏻
Emirnokta Canım bende korkarak ilerliyorum ama korkunun ecele faydası yok ilk bebeğimi 8 haftalık kaybettim bir buçuk yıl sonra ikinci bebeğine hamile kaldım 24 haftadayiz
Byza124255 Akdagece özel değilse 32 haftada doğum yapıp neden kaybettiniz,? Bende 39+4 de sezaryan oldum doğumda vefat etti şeker hastası olduğum icin
AysuPolat Nazliip ben 12 Eylül 2023 te dış gebelik geçirdim 24 Şubat 2024 te 8 haftalık kalbi durdu 5 Ocak 2025 te hamile kaldım tekrar şuan 31 haftalık şükür Rabbim bana bagıslıyacak inşallah