Gllbeyaz 30 haftadan selam kızlar artık bebiş için alışverişe başladık bez konusunda çok kararsızım siz hangi bezi aldınız ya da hangi bezi kullandınız bebeişlerinize
semi29_ Gllbeyaz ben Molfix aldım pişik falan yapmadı oğlum 6 aylık hala Molfix kullanıyorum hiç başka bez bağlamadık numarası küçük gelene kadar da hiç taşırma yapmadı
papatyakokulugece Gllbeyaz molfıx pişik ve sızdırma yaptı sleepy de aynı şekilde pişik yaptı baby turko öneririm cnm
Edizhr Gllbeyaz Molfix aldım canım aynı haftadayix benim alışveriş hastane çantası falan hazır bitti hayırlısı ile kavuşmak kaldı sadece
Gllbeyaz Edizhr Anne çantasında olması gerekenler nedir peki cnm onu tam kavrayamıyorum kafamda bebiş için her şey oturdu kafamda ama anne için hala kararsızım senin hastane çantanda nrler var
Seyma63_ Edizhr hastane çantasına ne koydunuz canım bendr 31 haftalık hamileyim daha hazırlık yapmadım adam akıllı
Edizhr Gllbeyaz 2 hastane çıkışı canım bir normal takım emzik biberon bir kalin 2 penye battaniye bez islak mendil KENDİM için de 2 tane pijama takımı İç çamaşırı alt üst Terlik baskada birşey koymadım yani çok birşey gitmiyor yük insana anca bunlar yeterli geliyo ha birde ped falan koydum
Hat_ice_81 Primayla başladim 1 paketi zor bitirdim sleeepy aldım oda ayni Molfix en güzeli en konforlusu.. bezleri yigmayin bence deneyerek bebeğiniz tenine en iyi geleni bulacaksınız 🌸
gurbette_bir_anne Gllbeyaz İkinci hamileliğim oğlum 18 aylık başından beri hep molfix kullandım çok memnunum hiç taşıma yapmaz yeni bebeğime de molfix alacam tavsiye ederim
bebegimibekliyorum__ Gllbeyaz ilk 1 ay molfix premium kullandık şuan normal molfix ben çok memnunum öneririm
Gamzekrkc1 Bir şey soracağım ben Almanyaya yeni taşındım burada da hangi bez iyidir hiç bilmiyorum bilen varsa bilgilendirebilir mi ☺
Gmzexx Gllbeyaz bizde 24 haftalık olduk aklımda baby turco var alacam yeni doğan için göbek bağı oyuntulu Hemde gayet güzel olarak duydum
Thetis Bebeğim 20 günlük molfix kullanıyoruz çok memnunum,tam bir fiyat performans. Bizde sızdırma,taşırma,pişik yapmadı.