Yagmramzn Kızlar Cumartesi günü Çatı muayenem yapılacak biraz korkuyorum acıtıyormu kaç dakika sürüyor yaptıranlar yazarsa sevinirim merak ediyorum 😢🤦🏼♀️
Ftmskry Yagmramzn kendini kasmazsan acimiyo bende oldum 25.haftamda doktor birden anlamadan yapinca aci hissetmedim😊
Dyg10 Yagmramzn daha bugün çatı muayenesi oldum😊 bu muymuş dedim abarttıkları şey 10 saniye fln sürdü, evet hafif bi acı var ama öyle korkulacak bişey değil merak etme hiç🥰
Babyborn Yagmramzn hiç Acı yok , çok basit bende buradaki yorumlarda görüp korkmuştum abartanlara bakmayın
Yagmramzn Ftmskry hadi ya şimdi nasılsın peki hersey yolundadır umarım Rabbim bizleri sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
Ftmskry Yagmramzn bisey yokmus canim 41 mm cikti rahim agzi sikinti cikmadi kanamada cok degildi lekelenme gibi biseydi istirahat et dedi doktor
EsmaKlc Yagmramzn ilişkiye girerken canın yanmıyosa bundada yanmaz korkulacak hiç bir şey yok abartıyolar kasma kendini canım👍🏻
Brhm1 Yagmramzn hiç kasma kendini rahat olmaya çalış. Çok az acısı var ve anlık. Sonra rahatlıyorsun. Saniyelik sürüyor