Marshmellom btl194 ayy yazınızı görünce yazmak istedim. 3 gündür renen ağrıdan uyuyamıyorum sizin kaçınca haftada olmuştu ve nasıl geçti
btl194 Marshmellom keseyi gördükten sonra oldu 6. 7.hafta da aynı zamanda yerleşme kanaması da geliyordu bende çok korkmuştum doktora gittim doktor hiç sorun yok korkma demişti şimdi 11+3 haftalık oldum
Marshmellom btl194 benimde öyle oldu ama uyutmadı resmen . Güzel düşüneyim güzel olsun inşallah. Moral oldunuz çok teşekkür ederim ♥️
vat kdrgnc bende 5+2 haftalığım dün kese ve yolk sac görüldü bebeği göremedi haftaya tekrar gel dedi normal mi
Selinoritaaa vat normal, bende de ilk sadece kese görünmüştü. 9 gün sonra tekrar gittiğimde bebekte vardı kalp atışı da hiç endişe etmeyin
penbe_karisi Marshmellom yaaa kist sorun olmaz bence birçok tanıdığım o şekilde hamile kaldı sorunsuz bı şekilde dogurdularr
cansuvet Marshmellom 9 mm mi cm mi santim olamaz bence :/ Yine de çok çok geçmiş olsun inşallah çok sağlıklı olur bebeğin :)
Pembemiimavimii penbe_karisi çok şükür duyduk ama bir hafta geç yumurtlamışım yani normalde 6 Mart doğum tarihiydi ya 13 Mart dedi yani kalp atışını 6+0 da duymuş oldum 🥰 senin nasıl geçti
yaseminerten Marshmellom bende de 1cm miyom var doktor takip edicez dedi burda yorumlara baktım büyütebiliyormuş büyümeside ağrı yapıyormuş biraz üzüldüm inşallah sorunsuz geçer gebeliğimiz