Cicek4406 cansuvet benim de öyle alt karnım çıktı sanki kilo almadığım halde kalınlaştığımı hissediyorum şişkinlik yüzünden ama normal diyorlar
bebek308_ btl194 evet cnm ultrasyon tarihine göre de 6 haftalıkla eş değer dedi doktor kalp atısını duysaydım rahatlardım ara ara kanamalarım ve akıntılarım oluyor tedirginim biraz 😔
btl194 bebek308_ bende öyleyim kalp atışını duyduk daha geçmedi tedirginliğim hareket edene kadar böyle olur galiba.iki düşük geçirdim + tüp Bebek 🐣🥰
Bsrb  Bende yeni öğrenenler olarak aranıza katılayım 🌸 4 hafta dedi doktor
vat kdrgnc bende 5+2 haftalığım dün kese ve yolk sac görüldü bebeği göremedi haftaya tekrar gel dedi normal mi
ozlem7090 sidibal betan kaçtı canim ogrendiginde ve şu an kaç , benimde sat 12 Haziran , 14 temmuzda kan verdim betam 1689,20 daha dr a gitmedim
bebek308_ btl194 btl194 rabbim yardımcımız olsun selametle kucağımıza almamızı nasip wtsin rabbim biz cabaladık cok istedik rabbimden istedik oda nasip eti nasibini ona emanet ediyorum 🤲🐣🦢
Mervee3108 sidibal bnde 10 temmuz 102 di 14 temmuz 1068 yarın randevum var 3 günde inşallah iyi yükselmştr de görürm keseyi
kvsronur penbe_karisi Benimde şuan 5+3 haftaya 23-24 gibi doktor tekrar çağırdı o zaman kalp atışını duyabilirmiyiz İlk gittiğim de yeni öğrenmiştim 4+2 ydi.
Rmysa3535 penbe_karisi taze anneler Rabbim sizide bizim gibi zamanları göstersin doğumu heycanla bekleyin 🥰🥰
penbe_karisi Rmysa3535 amin aminnn çok teşekkür ederim ♥️♥️♥️♥️♥️sizinnnn bebisinizi de sizee bagislasinnn