MadameTussauds ppmerlina B“ok kokulu popolar sjsjsjsj sen dogduklarinda altina si“cma konusundaki yeteneklerini gör hele bi sjsjsjsjsj 😂😂😂
ppmerlina MadameTussauds ayyy hatırlatma hatırlatmaaa kedimiz ilk geldiğinde midem bulanıyordu kakasından. Herkes bebeğin olunca o kaka bile cennet gibi geliyor diyor ama doğru değil mi 🤣🤣🤣🤣
DilekH ppmerlina sizin yetiştireceğiniz evladınız için çok üzgünüm taharetlenmeyi bile bilmeyen biri benim muhattabım olamaz İyi günler diliyorum size
ppmerlina DilekH Halen taharetlenmeyi bilmiyor diyor, okuduğunu da anlamıyor garibim 🤣 Teşekkürler size de iyi günler 🌸
MadameTussauds ppmerlina Jsjsjsjs dogru demisler bacimmm ben bir tane bebe büyüttün biliyorumn oglumu emzirirdim daha bitmeden alttan patir kütür ne var ne yok sirtina kadar civik civik dkdkdk 😂😂
mm_m954 ppmerlina içtim geçiyor sabah bişe yoktu sonra yine çıktı her neyise gelecek ayı annemle gidiyorum Şanlıurfa benim için bitmiştir 4 5 ayı sonrası eşim doner
busebasaran06 ppmerlina aşkım bence şöyle yap küçük abdestten sonra peçeteyi dokundur çek sadece sürtme muhtemelen o yüzden tahriş olmuştur, bide şort giy altına çamaşırsız gez biraz evde o da rahatlatır seni
ppmerlina busebasaran06 çok doğru canım ben sürte sürte zımpara gibi yapıyorum hiç damla kalmasın diye ah ah o beni mahvetti 😞 çamaşırsız gezmek de çok mantıklıymış hatta çıplak bile yatılsa iyidir dimi
ppmerlina MadameTussauds ek gıdaya kadar iyi de ek gıdadan sonra bildiğin koca insan sıç"ıyormuş gibi lan 🥵