MadameTussauds ppmerlina Cok süküüür kiz mide bulantisinin hafiflemesinin beklendigi haftalar en azindan sjsjsj
ppmerlina DilekH yıllarca kaliteli mekanlarda hizmet sektöründe çalışmış biri olarak emin ol b0k gibi kokma lüksüm olmadı hiç 🤣 dışkı tabikide taharetle temizlenir ama senin idrarın da 💩 gibiyse onu bilemicem bacım 🥲
DilekH ppmerlina sizin yetiştireceğiniz evladınız için çok üzgünüm taharetlenmeyi bile bilmeyen biri benim muhattabım olamaz İyi günler diliyorum size
ppmerlina mavideniz9696 Teşekkürler bitanem tahriş olan bölgelere azıcık bepanthol sürmüştüm, onu da deneyeyim sağol 🩵
Leontiine MadameTussauds iyi Aşko bende gece istifra devam ama gündüz şükürler olsun atlatçaz be as kaldı 🤣🤣
ppmerlina Leontiine aa sen de mi kusan kervandasın 🥰 memnun oldum 🤎 (bu şekilde tanışmasak daha iyiydi ama olsundu 🤣🤣) @MadameTussauds ile her gün birbirimize sorarız bugün nasıl öğürdün diye 🤣🤣🤣🤣
MadameTussauds Leontiine Sjsjsj oda gececek bacimsuuu az daha sabir insallah bu bebeler dogsun hele bi poplarini issiralimm 😂😂😂
MadameTussauds ppmerlina Kiz bizde böyle tanistik hatirla hep kusmuklu postlarda bulustuk seninle sonra kanka olduk sjsjsjs 😂😂 bugün hangimiz daha cok kustuk ögürdük ssksksjjs ayyy bayilazaamm 😂😂
MadameTussauds ppmerlina B“ok kokulu popolar sjsjsjsj sen dogduklarinda altina si“cma konusundaki yeteneklerini gör hele bi sjsjsjsjsj 😂😂😂