Merhaba 29 haftalık gebeyim, ben de hem devlet hem özel takipliyim geçtiğimiz günlerde özel hastanenin fiyatlandırması ile görüştük bu tecrübemi aktarabilirim size, sezeryan veya normal doğum olursa şu anda 45.000 TL ancak sizin doğum yapacağınız zamana artacak 55.000 TL civarında olacak dedi ardından sezaryen olur ve herhangi bir kist alınırsa ekstra ücret çıkar miyom alınırsa ekstra ücret çıkar, yanınızda bir refakatçi kalmasına izin var ikinci refakatçi olursa ekstra ücret çıkar, bu bir gece ücreti herhangi bir aksi durum olur iki gece kalmanız gerekirse ekstra ücret çıkar ve fiyatlandırmamızda herhangi bir taksit imkanı yok taksit isterseniz %10 fark ödemeniz gerekir dediler. Ben hamileliğim esnasında kalbimde ritim ile alakalı bir sıkıntı geçirmiştim doğum esnasında bununla ilgili bir problem olursa ne olur diye sordum kardiyolog doktor gelir fakat ekstra ücret çıkar dedi. Bunlar beni özel hastaneden ciddi anlamda soğuttu karşıdakine insan değil de para gözüyle bakıyorlar zaten herhangi bir ve en ufak bir müdahalede ekstra ücret çıkarmaya hevesli oldukları için ben devlette doğum yapmaya karar verdim. üniversite hastanesinde özel oda kiralanabiliyor o imkanı değerlendireceğinim inşallah