Melissssa fazla içme canım sebebi bundandır
Ada'ma Kavuştuuuummmm
Yasemincifci teşekkür ederim öyle yaparım
Melissssa canım ameliyat anı nasıldı peki korkutucu mu
adm bu tartışmayı sabitledi.
Hilkarzey ameliyat anını anlatabileceğim bir cümlem yok inan ki o kadar tuhaf Bi olay yaşadım ki spinal anestezi yaptılar önce sonra Bi doz arttırmak zorunda kaldılar ve ben hem bayıldım hem bayılmadım sadece gözümün önünde beyaz balonlar patlıyordu ses duyuyordum ama kimin ne dediğini hiç anlamıyordum uyandığımda da ameliyat bitmişti hala etkisindeyim o anın 😊
Melissssa hissettin mi canım uyustun yani dimi
Melissssa maşallah sağlıkla büyüsün kızım olursa Ada koyulan bende kısmetse adını🌸 ağrı kesiciler hallediyor ağrıları işin zor kısmını atlatmışsın şimdi anne olmanın keyfini çıkar bol sütler🙏
Durununannesi80 uyuştu da hissettim ben çekiltirmeleri o yüzden ikinci dozu vurdular
Burcuveburcum canım teşekkür ederim hala sütüm gelmedi bu arada canım sıkkın çok
Melissssa hayırlı olsun Allahım analı babalı ve en önemlisi sağlıkla büyütsün çok geçmiş olsun zor bir süreç atlatmışsınız rabbim bundan sonra zorluk vermesin😊
Melissssa gelir gelir hiç merak etmeyin bende sezeryan oldum hiç kafanızda acaba sütüm yetmedi mi gelmedi mi demeyin 28 ay emzirdim ilk 11 ay geceleri mama da takviye ettim doğan büyüyor Rabbim sağlık versin
Allah anali babali buyutsun 🙏
Sağlıkla büyütürsünüz inşallah 🙏🏻
Sağlıkla büyüsün inşallah 😊 kaç haftalık doğum yaptın ?
Melissssa hayırlı olsun guzelım yası uzun olsun