Badesmom Ben anlamıyorum onun bunun dediği koskoca tıp doktorundan daha mı güvenilir? Şeker yüklemesinden ölen bebek dünya üzerinde yok. Anlatılan efsanelerin gerçeğide şudur zaten şeker hastasıdır yükleme yapılmıştır. İşini bilen hiçbir doktor ebe hemşirede yaptırma demez. Bazen tamamen annelerin cahilliklerinin sonucunu çekiyor bebekler üzülüyorum.
enfla doktordan da cekınıyorm gıdcem yaptrmadım dıcen ama acaba kanda aclıga baksak ona gore yukleme yaptrsak olmaz mı ya şüphelı seylerden hep uzak durmusumdr varmıs gıbı dıyet yapsam 😄 sonuc cogunlkla dıyet zaten oyle degıl mı vallaa kafam bı milyon oldu cevremdekı herkes yaptrma dıo doktor sana kalmıs dıo nasıl ıs bu yaptrmassan kagıt ımzalıosun oda doktor kendını guvnceye alsn dıe. yanı aslında gereklı oldugu ıcın degıl devlet zorunlu gordugu ıcın yaptırıo o zmn bu o demek degıl mı
Polo enfla yani benim dr um istemedi. Şeker ölçüm cihazı aldırttı. Öncr açlık şekerime baktı herşey yolunda, sonra kahvaltıdan bir saat sonra ölç bi hafta yaz dedi. Yazdm değerlerim gayet düşük. Şimdi ara ara ölçüyorum. O şekere maruz kalmadm bende
Dyggdr Ben geçen hafta yaptırdım hem de iki kere. Ailemde şeker hastalığı yok ama ilk 50 mg lık yüksek çıkmıştı. 3 gün diyetle 100 mg lık daha yapıldı tekrardan. Hiçbirşey de olmadı. Ne midem bulandı ne de bebeğimin veya benim hareketlerimde kısıtlanma oldu. Bünyeye göre değişir tabi. Bana da herkes yaptırma sende şeker niye çıksın filan diyodu bebeğimde haftasıyla uyumluydu hiçbir anormallik yoktu. Doktor yaptırman gerekiyor dedi yaptırdım. Şeker çıkınca başta o diyenler şaşırdı kaldı. İyiki de yaptırmışım şuan diyet yapıyorum yaptırmasaydım tatlıya hamur işine devam edicektim çünkü normalde de hamur işini çok severdim hamilelikte daha bi düşkün olmuştum. Belki de bebeğimin hayatı tehlikeye girecekti. İyice düşünmekte fayda var şeker yüklemesi yapıldı diye bebeği ölen yok ama şeker yüzünden erken doğum, iri bebek vs. riski olan çok.