ipek63yldz_ Meral_63 memnun musun canım yaşar hocadan . Bende onu duydum normalde Metrolife Tuna Akçal takipliyim. Bu defa dogum ücreti yüksek oldugu için doktor arayışındayım onun sezeryan ücreti uygun dediler bir bilgin varmı acaba 🤗🤗
Mom_1217 ageuy1-2 Avni kılıç sezaryen mı normal doğum yanlısı mı bir bilginiz var mı? Ben de ona gitmeyi düşünüyorum
Bsrap Academia ayse baz🤍 yaz boyunca klima ve eve hapsolma. Elektrikler gitmesinde dayaniriz . Neyseki son 2 haftam kaldi. 😍
Meral_63 Kahvedelisi biraz barı burası hahao ediyor vala elektrik panoları patlıyor dün oldu korktum vala sesten
Cennet55 irem10_ maşallah barek allah yolun çoğunu gitmişsin Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah ne kadara anlaştınız doğum için bu arada bn 24+3 haftalığım
Bugyy Yaklaşık bir aydır urfadayım yeni taşındık ömrümde böyle sıcak görmedim doğuma 10 günüm kaldı umarım bebeğim doğana kadar havalar az da olsa serinler🥹
irem10_ Bugyy valla inşallah, hamile olduğum için bu yaz burada kalmak zorunda kaldım. Artık sıcaklardan ağlayacağım