Anonim28 Merve0123455 suyun tadının midemi bulandırması, tost dışında hiçbir şey yiyememek, kusmak, gavisconla yaşamak derken geçen gün benim hamileliğim kolay geçti ya diyordum😂 eşim o günleri hatırlatmasa unutmuşum i
Esmakeskin Merve0123455 12+2 deyim aynı dediğin gibi o midedeki huzursuzluk başından beri bırakmadı istifralarım mide bulantılarım bitmiyor. Hep aç hissediyorum bir de. Bu sürecinde bitmesini istiyorum Allah yardımcımız olsun 😂
hamcokelek33 Merve0123455 geçiyor ben de aynı sizin gibiydim . Tam 12. Haftya kadar sürdü. Sonra bıçak gibi kesildi. Ama hala derim allah kimseye benim birimci trimesterda yaşadıklarımı yaşatmasın😂 doğurdum oğlum iki aylık oldu çok şükür
adatuna MadameTussauds bugün kontrol vardı çok şükür her şey yolunda bacım kusmalar baya azaldı benim ama bulantı halsizlik devam ediyor Sen nasıl oldun??
MadameTussauds adatuna Cok sükür kuzum bende biraz daha iyiyim sükür ya bulanti halsizlik aynen dedigin gibi devam ediyor kusacak gibi oluyorum ama olmuyor cok sükür insallah gecer artik ya
Ceyhan1 Merve0123455 of o günler aklıma geldikçe 2.bebek düşüncesi kafamdan siliniyor Allah yardımcın olsun sadece sabır,geçip biteceğine inan. Su içmek istiyorum artık diye ağladığım günleri hatırlıyorum ve verilen hiçbi tavsiye işe yaramıyordu.
Senaparlapusat Meral_63 vallaha Yapcak bişey yok ben son 1 haftadır içmiyorum artık son ay diyemi bilmiyorum ama bulantım yok şuan başlarsa hemen alırım geri
vilanelle Merve0123455 soğuk suya soda, limon, taze zencefil taze nane elma koy biraz beklet bu suyu içince bulantıya iyi geliyor, tabi bu suyu içmek de bi mesele:d çay bardağı ile minik minik dene
Brna-34 Merve0123455 4. Ayımda herşey düzeldi şuan hala devam eden ağızda tatsızlık hissi var sadece o geçmedi 2ay kadar yattım diyebilirim midem bulanıyor ama kusamiyorum sadece öğürüyordum bir çok şeyden tiksindim herşey kokuyordu hiç gecmeyecek sandım ama çok şükür geçti.Rabbim kolaylık versin inşallah bir an önce düzelirsiniz 🙏