Merve0123455 Henüz 7. Haftaya yeni girdim ama son 4 gündür ben ben değilim. Bir anda mide bulantılarım başladı. Aşırı halsizim sürekli uyuyorum. Suyun bile tadı midemi bulandırıyor. Mide bulantısının yanında böyle mide kazınması desem değil böyle hiç geçmeyen aşırı huzursuz ediği bir şey var midemde :( neler yaptınız bu süreçte daha ilk haftalardan psikolojim bozuldu çevremde de kimse yok yardım alacağım :(
HavvaM0806_ Merve0123455 geçiyor bunların Hepsi canım merak etme bende çok zor günler geçirdim hiç geçmeyecek gibi ama geçiyor unutuyorsun o günleri
SevvaallEr Merve0123455 Benimde öyle geciyor doktoruma ilaç yazdırdım bıraz hafıflettı bulantılarımo şükür sızde konusun doktorunuzla ılaç yazar muhtemelen varsa🥹
merve_gnhn Damla________ Merve0123455 bende 6 haftalık hamileyim gözlerimde sürekli bı yorgunluk aniden uyku basiyo benim gebeligimde hafif kanamalar oluyo doktor riskli dedi ve bta degerim sinirdaymis öyle dedi çok sitresliyim
Symylldz Merve0123455 Off.. ne kadar zor olduğunu biliyorum ben ilk gebeliğimde dokuz ay çektim moral vermek isterim herkesin gebeliği aynı değil ilaçla serumla ayakta duruyordum. Ben herkese suyun bile kokusu var diyordum yaşamayan inanmıyordu. Tüm marka suları denedim hepsi kokuyordu zaten içsem de beş dakika sonra tazyikle çıkıyordu. İlaç için doktoruna danış derim belli ki bun haftalar zor geçiyor senin de çok geçmiş olsun 😔
Senaparlapusat Akşamları yatmadan önce 2 tane prilam iç sen bide 3. Trimesleri gör hatta altını çizerek sen bide son ayı gör bana kimse bundan bahsetmemişti 😂😂
Meral_63 Merve0123455 yolun basindasin bacım 14 HAFTALIK oldum mide bulantısı kusma yorgunluk uyku sinirli hepsi var dewam ediyor 🫣🥴
Senaparlapusat Meral_63 vallaha Yapcak bişey yok ben son 1 haftadır içmiyorum artık son ay diyemi bilmiyorum ama bulantım yok şuan başlarsa hemen alırım geri
MadameTussauds Merve0123455 Senin suan yasadigin duygulari o kadar iyi anliyorum ki hepsini bende yasadim Allahim ben neyin icine düstüm diye düsünür aglardim hep ama gecici süre Allahtan
DuruDefne_mommy Merve0123455 maalesef yapilacabilecek çok da bir şey yok gibi bende aynı şeyleri yaşadım 15.haftaya kadar kustum kilo verdim ful yattım sıfır enerjiyle birlikte yemek yiyemedim bu sefer açlıktan kan şekerim düştü çok berbat bir durum hepsinin geçici bir süreç olduğunu düşünün şimdi 19 haftamdayim ve çok şükür en güzel zamanlarımı yaşıyorum bulantılar gitti bi enerji geldi bu yüzden bol bol dinlenin başka bir çözümü yok maalesef zamana bırakın
adatuna MadameTussauds bugün kontrol vardı çok şükür her şey yolunda bacım kusmalar baya azaldı benim ama bulantı halsizlik devam ediyor Sen nasıl oldun??
minikpanda0_ Merve0123455 2. Trimesterdeyim birinciden daha zor geçiyor bulantılarım çok arttı mide yanması da eklendi
ReyHalVe21 Merve0123455 korkutmak gibi olmasın ama sen bide 3. Trimestri yaz ayında geçir birincisi halt yemiş dersin 🥲
Nazasel Merve0123455 ben de öyleydim şimdi yavaş yavaş geçti ben salatalık çok yedim krakerde iyi gelir
Mutlu_Bir_Anne3 Merve0123455 Halsizlik, enerji bitmiş sürekli uykum var, yemek desen zar zor yiyorum şişkinlikten ve koku hassaslığından, göğüs hassasiyeti demiyorum bile 😅 neyse olsun sağ Salim kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
tubbis Benim 5.haftada başladı bulantılarım şuan 13.haftadayım sabahları iyiym ama akşamı çok kötü oluyorum,yağsız tost zencefil çayı beyaz leblebi haşlanmış makarna sadece bunları tüketebiliyorum hala bir de prilam olmasa yanmıştımm