yagmurandrmk Kızlar 5+4 deyim çok ayakta durdukça kasıklarımda batma oluyor uzandıkça da geçiyor 2 gündür başladı bu batma durumu başka aynı şekilde olan var mı ?
begumm01 yagmurandrmk Bende 5+3 üm ara ara adet olucakmış gibi sancı giriyor. Normalmiş bunlar korkmaya gerek yokmuş kasık ağrısı da oluyor
Nfs_bebe_ yagmurandrmk benim 4. Hafta boyunca öyleydi sürekli yatarak geçirdim 5. Haftadan sonra azaldı ve geçti bugün 6haftalık oldum
_mom01 Canım ben de5+3 teyim belden aşağı kemiklerim ağrıyor,bacaklarım beni mahvetti uzansan fayda etmiyor yürüsem hiç fayda etmiyor
yagmurandrmk _mom01 belimin ağrısı çekilebilir düzeyde ama gögüs hassasiyeti ani ve çok ağır gelen kasık ağrısı en başından beri var dün gece bende sol bacağım yüzünden döne döne saati 2 ettim bir türlü bacağımı rahatlatamadım 🥹
ceydali yagmurandrmk ben de 5+1 aynı şeyleri yaşıyorum sol bacak ağrısı çok fena vuruyor ne zaman geçer acaba
penbe_karisi Bende 5+6 aşırı bel ağrısı var sürekli uzaniyorumm geçmiyor malesff 😍sağlıklı olsunlar daaaa
_mom01 penbe_karisi @yagmurandrmk birbirimizi takip edelim yolun sonuna kadar bakalım acısıyla tatlısıyla neler yaşıyoruz görelim 😍rabbim bizlere bağışlasın
yagmurandrmk penbe_karisi belin hangi pozisyonda rahatsa o şekilde yatmaya çalış benim sırt üstü yattıkça daha kötü oluyor o yüzden sağa ya da sola yatıyorum daha şimdiden yüzüstü yatmayı özledim 😭😭
ahsenimdeahsenim yagmurandrmk keseleri gordunuz mu.bende 5-+5 im yarin gidecem doktora usg baktirmaya
yagmurandrmk ahsenimdeahsenim ben 4. Haftada görmüştüm vajinal muayene ile canım dünde ultrasonda gördüm
katlav Merhaba ben de 5+1 deyim. Ağrılarım geçen hafta daha fazlaydı şimdi ara ara yokluyor. Ama korkutuyor da. Salı günü doktora gittim kese gördüm. Cumartesi kan tahlillerimi göstermeye tekrar gideceğim. Çok kaygılanıyorum. Siz de öyle misiniz ?
yagmurandrmk katlav kan olmadığı sürece korkumu tetikleyen bir durum söz konusu değil kan olursa korkarım onun dışında ağrılar falan korku sebebi değil benim için çünkü asıl terslik kanama durumu 🥹
yagmurandrmk sevdeyg bebekten bebeğe değişiyordur belki de benim ilk gebeliğim en başından beri göğüs hassasiyetim var gerisi sonradan geldi hepsi geçse bile göğüs hassasiyetim geçmeyecek gibi 🥹 yan yatarken bile zor oluyor