Redak Meri3535 hatıra evet ama heryerde bari bi kaç yer olsa 😅 tüm vücut diz kapağının arkası da bugün dahil oldu dünya haritası gibiyim 😅😅
Meri3535 Redak hadi be o kadar mı oldun. Büyük geçmişler olsun bacım vallahi üzüldüm. Son 9 günüm kaldı çatlamadan bitiririm inş diye gün sayıyorum bende 😂 sen yine kremini falan sür ilerlemesin 🥹
Redak Parinas oh ne güzel ben de tatil planını erteledim İtalya işi yalan oldu havuza gideyim dedim bungalow tarzı doktor enfeksiyon olabilir dedi Allahtan denize izin verdi yoksa napardım bilmiyorum
Parinas Redak ülke dışı zor olabilir. Ben evime 5 saatlik mesafedeyim o yüzden Allah korusun sancım bile başlasa yetişirim her türlü. Bana doktor havuza da izin verdi ıslak kalmamak kaydıyla ama deniz daha güvenli tabi. Yüzmek çok iyi geliyor gebelikte ☺️
kitappkurduo Bende aynı durumdayim. İlk aylardaki uykuya doyamama hali geri döndü. 2-3 günde bir çok halsiz kalıyorum. Mide yanması ise aylardır var. 3, şişe şurup bitirdim
Accountant Redak bende öyleyim kolumu kaldırasım gelmiyor ama yatacak vakit yok maalesef çalışmaya devam
dlnyny Redak ilk gebeliğimde çok dikkat ettim kullanmadığım ürün kalmadı 6.ay da çatladım. 2.hamileliğimde haftamız aynı şu an hiç çatlamadım hiç bir şey kullanmıyorum. İlk gebelikte çatlama daha çok oluyor
Aysegul_ll Redak 30+3 teyim 3. Trimester dönemine geçtiğimden beri ne halim var ne enerjim var yoruluyorum sürekli iştahım var evet ama hareketlerim çok kısıtlı ha bir de gece uykusu yok maalesef hep bi kesik kesik uyku halindeyim bi de kasık ağrılarım başladı gerilme gibi 🙍🏻♀️