mrvrm zeynepulker0 dediğim gibi innovitayı da yaptım gölge çıktı bu sefer çok geçmeden. İnşallah doğrudur ☺️ teşekkür ederim 🙏🏻
Busraaaakkk mrvrm canım bende az önce İnnovita yaptım bende de ilki silik diğeri de baya belirgin çıktı umarım yanıltmaz senin sonucunu merak ettim ben de yarın kan vericem
mommy0806 Benim adete 6 gün kala böyle çıkmıştı. Ovülasyon testi de bilerek yapmıştım pik olacak mı diye bu şekilde pikti çok koyuydu. Test verdim acilde beta 11.29 ile gebe olduğumu öğrenmiştim. Şuan 35 haftayız 🧿 İnşallah siz de gebesinizdir 🥰
mrvrm mommy0806 ovulasyon testimi attım. Benim de baya koyu. İnşallah yanıltmıyordur testler. Teşekkür ederim 😍
mm_m954 mrvrm umarım oyile benim teste güvenim kalmadı ki canm regl günü test pembe çizgi çıkardı ne diyim
mrvrm mm_m954 testler de sanki şans işi. Days comfort bulabildim ben bugün. Nereye baksam ya bebetime ya artımed. En son onu almak zorunda kaldım. Bunda çıkınca başka markayla teyit ettim. Dediğin gibi insan neye inanacağını şaşırıyor. Belirtilerim de vardı zaten. Kan verdim. Misafirlikteyim. Eve geçerken gidip sonucu alıcam özel hastaneden
mm_m954 mrvrm en iyisi yaptın ben bu ayi hiç test almicam gecikirse yaparım pek umudum yok zaten 8 de ilişki oldu bugün pik ama eşim evde yok
mrvrm mm_m954 bence çatlama da önemli. Yarın çatlama olur büyük ihtimal. Akşamı beklemeden gündüz olursa da şans yüksek bence
Busraaaakkk mrvrm ilk yaptığımda bu kadar değildi 2.kez yapınca belirgin çıktı , yarın vericem insallah senin sonuç çıktı mı
gebelikkk Benim ovulasyon koyuydu,sonra erken gebelik yapmıştım onda da hafif silik bir çizgi vardı.Kan verdim ve gebe olduğumu öğrendim.İnşallah sizin de öyle olur🥰 sonuç çıktı mı