s1belyrdmc kızlar sağlıkla sıhhatle Göktuğ Alp’im doğdu 2. Sezeryan olduğu için baya sancılı oldu eşime bir daha asla dedim ağlaya ağlaya geldim odaya asla oda yok geldiğim gün 5 saat oda bekledim ve en son 6. Kata anne oteli diye bir yere aldılar nst bağladılar sonraki gün sonta takıldı ilk vizitte 2 kişi alındık giderken kat görevlileri ilk defa 2 Türk denk geldi dedi hastane kat görevlileri hastane Suriyeli dolu ameliyatımı Gültekin hanım yaptı ve çok memnunum kaldım ama oda olmadığı için 2 saat aşşağıda bekledim bebeğimin kan şekeri düştü ve baya uyandırmaya çalıştık 2 kişilik oda denk geldi son gün tek kişilik odaya geçtim yatış dahil 3 gece kalınıyor bu sabah 10 da çıkıcam tek sorun oda ağrı kesicim geç yapıldı ve o halde bası uygulandı ilk gün kum torbası kondu ve kanama azaltıcı iğne yapıldı kan sulandırıcı yapıldı evde devam edilir gerek görülürse dedi 10 gün sonra dikiş aldırıcam dikiş estetik 40 gün sonra rahim kontrolü var çok şükür iyiz sabah 10 da evimizdeyiz inşallah kızımı çok özledim Allah yardımcınız olsun sorunuz varsa sorabilirsiniz sağlıkla kavuşun bebeğinize ❤️