muhendisaenne Kızlar selam, Yarın sabah 08:30 da sezeryan doğumum var ama saat geçmiyor resmen asla uyuyamıyorum. Ve tüm gece de uyuyamayacak gibiyim. Çok üzülüyorum uyuyamadığım için çok gerginim 😢😢😢
nnisanannesiii muhendisaenne bende bugün ikinci sezaryenimi oldum Allah kurtarsın inşallah canım Allah yardımcın olsun
2Princess1Mom muhendisaenne Aynı durumdayım sabah doğumum var ve nasıl olacak nasıl bitecek diye düşünmekten uyuyamıyorum. Sabah olur böyle 🥹
Kkardelenn1 muhendisaenne selam canım benimde sabaha inşallah doğumum 🥹sadece 3 saat uyuyabildim şimdi de uyandım bakalım sabah 8 nasıl olacak şimdi Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza
nisaakb muhendisaenne @Muhammederva @Kkardelenn1 kızlar ne durumdasınız çıktınız mı Rabbim yardımcınız olsun su gibi geçsin insallah
kedili1anne Benimde 11 i nasipse heyecanlıyımm ama uyurum Neden uyuyamıyorsun Zorlama istersen kendini 💐
muhendisaenne kedili1anne panik oluyorum. Nasıl olacak bebeğim iyi mi ben iyi olacak mıyın? Sağlıkla ikimizde hastaneden çıkacak mıyız? 😢 bunun gibi sorular sorular..
asiyeuylas kedili1anne öncelikle hepinizin Rabbim yardımcısı olsun sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah ben 39+4 deyim normal doğum ama henüz bi kıpırtı yok korkuyorum nasıl doğum yapicam diye bir de ilk gebeliğim artık hemen doğsun istiyorum
deniz_45 Sağlıkla gelsin bebişiniz bol bol okuyun bende 25.haftamdayım şimdiden düşünüyorum nasıl olacak diye ama Allah büyük
muhendisaenne deniz_45 evet duadan başka yol yok şuan. Rabbim kolaylaştırsın kurtarsın zorlaştırmasın.
muhendisaenne 2Princess1Mom rabbim kurtarsın ikimizide inşallah cuma sabahı bu saatlerde mutlulukla uyuyor olalım..
kedili1anne muhendisaenne Çok tatlısınnnn Heyecan ve korku karışmış ama allahın izniyle hiçbir şey olmayacak Emin ellerde olman gereken yerdesin doktorların yanındasın hiçbirşey olmaz Haberini bekliyorum ne yaptın balım💐💐💐
muhendisaenne Kkardelenn1 bizde de hazırlıklar başladı. Bişeylerle uğraşmak biraz daha insanın gerginliğini alıyor. Uyuyamadım kalktım hazırlanıyorum bende. Allah kurtarsın hepimizi 🙏
Tugbasuu nnisanannesiii ikinci sezaryen ilkinden zor mu ya ben de 13 ağustosta olacağım ikinciyi inşallah da
Muhammederva Bende bu sabah 10 da yatmış yatış yapıcam hastaneye 2 saat ancak uyudum 11 Temmuz sabah sezeryana alacaklar pazartesiden beri gece 3 te uyuyorum bu gece sadece 2 saat uyuyabildim
muhendisaenne Muhammederva gerçekten stres dolu son dakikalar allah yardımcımız olsun korktuklarımız karşısında emin kılsın inşallah 🙏 Doğumdan çıkan yazsın iyiyim diye 🤗
Kkardelenn1 muhendisaenne amin inşallah 🌸🌸bende önlük giydim bekletiliyorum hemşire son nst yi bağladı birazdan kucağında duyacaksın dedi ağladım ilk defa istemsizce 🥹🥹
Muhammederva muhendisaenne doğumdan bir korkum yok ilk sezeryanım çok iyi geçti kızımdan ilk defa bu kadar ayrı kalıcam kafam ona takılıyor güzel dualarınız için teşekkür ederim 🙏