yagmurx darkbluee progesteron baktırmıştım iyi denildi yinede doktorum önlem amaçlı progestan yazmıştı önlem amaçlı ama yinede düşük oldu içmeme rağmen
darkbluee yagmurx eşinize bakıldı mı acaba? Sağlıklı olmayan embriyo da kendini atar vücuttan. Eğer sizde bir problem yoksa eşinizle alakalı olabilir
[silindi] Size pıhtılaşma testi yapıldı mı? Size rahim içi katil hücre testi yapıldı mı? Eşiniz sperm testi verdi mi? Sperm dna hasarı varsa tekrarlayan düşükler oluyor. Eşinizde sperm örneği vermeli
begumm01 yagmurx Göbek düşüklüğüne de baktırabilirsiniz. Sabah aç karnına göbek deliğinize bastırın eğer kalp gibi atıyorsa göbek yerinde demektir atmıyorsa düşmüştür. Bu da vücudun merkezi ve gerçekten çok önemliymiş. Bebek olması zormuş olanlarda da düşük olabiliyormuş
Bir1kelebek Ebrunr canım bak benim kimseyle derdim yok kimseye kötülük yapma gibi bir niyetim yok ben bildiğimi gördüğümü duyduğumu paylaştım sen neye dayanaraktan böyle bir şey olamaz diyorsun peki? Hadi ben gördüğüme duyduğumu çevremde yaşayan birilerini görüp söylüyorum. Anlaşılan senin çevremde böyle bir olay olmamış inanmıyosun bana cahil diyosun saçma sapan yargılıyosun sakin ol bence biraz sor soruştur oku dinle öyle gel burda beni yargıla
Arzu19988 yagmurx pihtilasma sorunuz ola bilir.hamile kaldiktan sonra kan sulandirci igneye baslamanizi oneririm doktorunuzada danisarak
Akkdkxjdndbn Bir1kelebek adam muska diye küfür yazmadıysa bende bir şey demiyorum. Tıp bitti , hocası kaldı. Pes
Bir1kelebek Akkdkxjdndbn aynen canım öyle 😊senide engelliyorum güle güle 🙋🏻♀️ ne haliniz varsa görün😘
[silindi] yagmurx pek çok nedeni olabilir sigara kullanıyor musunuz sağlıklı besleniyor musunuz yaşamınız nasıl hareketli mi hareketsiz misiniz… en temel şey de nasip işi Allah verirse sebepsiz veriyor inşallah gönlünüze göre olur en kısa zamanda🌼🌸
yagmurx [silindi] evet ne oluyorsa Allahtan tabi. Sağlıklı besleniyorum sigara alkol kullanmıyoruz eşimde öyle hayırlısıyla inşallah
Bir1kelebek [silindi] canım bazen tıbbi oluyor düşük riski bazen de hiç sorun olmuyor mesela bebek düşüyor bununda manevi olarak subyan cini veya perisi diyorlar bunlar bebeği düşürüyorlar tabii yiyevek ekmeği olmuyor Allah müsade ediyor böyle şeyler olabiliyor benim tanıdığım gece korkmuş rüyasında sonra bebeği düşmüş hocaya gitmişler hocada subyan cini var demiş muska yazmış vermiş sonra tekrar hamile kaldı şuan 3 tane çocuğu var illaki manevi sebebi vardır diyemeyiz tabiki sağlıklsak sebeplerden dolayıda bebek düşüyor bazı bilgisizlere anlatamıyosun ama ☺️
Bir1kelebek [silindi] ki benim annemde her hamile kalışında korkutmuşlar ismini söylemicem şimdi 3 harfli değil başka bir şey annem öyle anlamış hamile olduğunu test yapmış çıkmış mesela yani 😅 kendisi de söyler hamileliklerimde oluyordu diye bunlar maalesef GERÇEK 🙂
[silindi] Bir1kelebek hımm anladım canım ben üzerimi okuttum ama bilmiyorum böyle bişeyden haberim yok
[silindi] Bir1kelebek olabilir sonuçta varlar ben de ilk gebeliğimde bu tarz korkular yaşadım snaki biri var gibi vs ama şükğr geçti sonra şu anda zaten boş kese ihtimali var gebe gibi değilşm hiç
[silindi] yagmurx cd56 testi olarak geçiyor rahim içi dokudan alınan sürüntü ile bakılıyor halk içindeki adı katil hücreler olarak geçiyor eğer bu hücrelerin sayısı fazlaysa gebeliğin devam etmesini engelliyor bunu önlemek için katil hücre öldürücü tedavi veriliyor, bir de kan sulandırıcı iğne ve hap kullandınız mı hiç belki kan sulandırıcı kullansanız da gebeliğin devam etmesini sağlar çünkü bu ilaçların önlediği antifosfolipit antikor sendromu diye bişey var belki o da olabilir o sendromda gebeliğin devam etmesini engelliyor