kyn52 Alerjim var hamileliğimden önce de hep burun spreyi kullanırdım doktorum sorun olmayacağını belirtti iladin çocuk için olan spreyden yazdı normalde sadece akşamları sıkıyorum ama bugün alerjim çok kötü oldu ve gün içinde birkaç kez sıktım bir şey olur mu korkuyorum izin vermeyen doktorlar da var verenler de var
Nargissos Bana deniz suyu spreyi sıkabilirsin demişti ama size iyi gelir mi bilmem alerjiniz ileriyse belki açmaz burnunuzu ama bi deneyin zararsız istediğiniz kadar sıkabilirsiniz bebeklere de kullanılıyor
kyn52 Çok fena tıkanıyorum mecbur kullanıyorum umarım bir zarar vermez öbür türlü de nefessizlikten hapşırmaktan stresten zarar görecek deniz suyunun da açacağını hiç düşünmüyorum ama alacağım
kyn52 Arzu1616 dün bayağı kullandım yoksa nefes alamıyodum bugün deniz suyu alacağım umarım işe yarar
Mine-B Hem kendi doktorum hemde kbb doktoru izin verdi. Benimde alerjim var. Korkutma kendini hiç bir şey olmaz. Hem sabah hem akşam 2 farklı sprey kullanıyorum alerjiden kaynaklı, 38+3 haftadayız
kyn52 Mine-B bende öyleyim alerjiden kaynaklı burun spreyinden başka hiç bir şey açmıyor 10+5 benimde umarım sağlıkla doğarlar biz iyi olmazsak onlar da sonuçta stresten etkileniyor ben de bir kulak burun boğaza görüneyim belki başka daha hafif spreyler verir teşekkür ederim 😌
Mine-B İliadin ve flixonase kullanıyorum sabah akşam ikisinden de 1 sıkma şeklinde, bunun yanında nefes darlığı içinde seretide diskus cihazım var çok zorlanmadıkça o cihazıda kullanmıyorum
kyn52 Mine-B vallahi çok zor bunu en iyi gerçekten alerjik ve burnu tıkanan insanlar anlar hamile kalmadan önce alerji hapı kullandığım için o kadar etkilenmiyordu dün gece çok tıkandım iladin kullanmak zorunda kaldım şimdi tekrar sordum bakalım ne diyecek doktorum şöyle düşünüyorum enfeksiyon olduğumuzda bile antibiyotik veriliyor burun spreyi daha masum gibi geliyor😊
kyn52 Mine-B ben ilk aylarında başka doktora gidiyordum o izin vermişti şimdi bu doktor izin vermedi sadece deniz suyu kullanabilirsin diyor o da açmıyor asla açmıyor
Mine-B Bana hem kendi doktorum onay verdi hemde kbb’ye gitmiştim ondan da onay almıştım. Tabi siz yine içinize nasıl siniyorsa öyle devam edin ama ben her sabah akşam dediğim gibi kullanıyorum, gerçekten alerjiyi yaşayan bilir çok zor 😣
Bebissever Bende cok hastayım üç gündür iladin kullanıyorum kbbci verdi kadın dogum doktorumda 3 gün kullan dedi ama bugun 3. Gün fakat hiç iyileşecek gibi degilim :((((
kyn52 Bebissever vallahi asla geçmiyor banada iladinin pediyatrik olanını verdiler gece ben sıkıyorum yoksa uyumak mümkün değil bu sefer bedenim yoruluyor stres oluyorum bebek için daha zararlı