Feyyzaa Aysenur5571 yaaa bu marka yanıltır mı yada çizgi versede hep aynı tonda olmaz mı benimkinde bugün koyuluk var çünkü yine de heveslenmek istemiyorum
Aysenur5571 Feyyzaa hiç bu markayı bilmiyorum ki canım ama gözüküyor bende o kadar çeşit test yaptım böyle hiç bir zaman çıkmadı
Aysenur5571 Feyyzaa inşallah sen alırsın canısı ben de yaptım sabah ümidi kestim artık yeter benim de 6 gün gecikti
yagmurandrmk Feyyzaa aşkım hayırlı olsun bu daha net çıkmış artık kendini strese sokma ve artık gidip kan ver kanda çıkar gözümüz aydın derin bir nefes verdik şükür 🤲❤️
Feyyzaa yagmurandrmk hala ümitsizim biliyor musun ya test yanıltıyorsa diye çok kötü yorumlar okudum bu marka için ama aklıma takılan yalancı pozitifse koyuluk aynı olmaz mı benimki koyulmuş bugün bi tık daha çünkü
yagmurandrmk Feyyzaa aşkım artık test işini bırak bence güvenemediğin için seni daha çok strese sokuyor gidip kan ver varsa görelim yoksa bilelim yani kendini boşu boşuna artık testlerle strese sokma hiçbir belirtin yok mu şu an ?
Mihrasina_ İnşAllah vardır canım geçtiğimiz ay bende neredeyse bundan bi tık daha koyu ile var sanmıştım ama yalancı negati Çok üzülmüştüm ama ben 1 tane test yapmıştım senin nerdeyse her testinde görünüyor inşAllah vardır
Feyyzaa Mihrasina_ inş teşekkür ederim evet benimde o kafamı karıştırıyor koyuluk olunca biraz ümitlendim
yagmurandrmk Feyyzaa Allah’ım yaa delii git artık şu hastaneye yoksa nerdeysen bu halimle gelip ben götüreceğim dünden beri berbatım 😅😅 beni yorma daha fazla 😅😘
Feyyzaa 3melekannesiyim kimyasala döner diye vermek istemiyorum aslında erken diye daha önce yaşadığım için