rumisam Budak41 kim West yöntemi diye geçiyor benim uygulamaya çalıştığım uyku meleği var YouTube da siz en baştan uygularsaniz daha kolay olur benim sallamayi bırakmakta olduğu için daha zor oluyor
Budak41 Sinif177 birkaç gebe eğitiminde de meme de uyutmayın uyandırın mümkün olduğunda diyordu ama nasıl yapacağız onu yeni doğduğunda bilmiyorum 🙃
Daisyy000 Budak41 Yaklaşık 1 yaşına kadar bebek arabasında ileri geri yaparak uyuttum, başka bi şekilde uyumuyordu.Oglum 2 yaşında ,bebek arabasını o kadar çok kullandık ki şimdiden pert oldu.2.ye hamileyim yeni araba alacağız 😂
Ark Budak41 bol bol koynunda tut senin kokunla uyusun memede de uyut milleti dinleme sonra koy yatağına zaten 2 saatte bir emziriyorsun yatağa çok koyamiyorsun koynunda kaliyor sonrasini kendin halledersin
minimomy_ Budak41 bebekten bebeğe değişir ama benim bebeğim ilk zamanlar emip emip uyurdu emiri gazını çıkarıp yatırırdım sonralarda zorlamaya başlayınca kucağımda sallayıp koymaya başlamıştım ama 7 aylık olana kadar hiç sallanan beşiği olmadı 2 aylıkken bi ana kucağı almıştım onu kullanmaya başlamıştım
Budak41 Der_yaa yaa 😂😂 geçen bir yazı okumuştum ona benzettim bu dediğinizi. Hamileyken yüzüstü yatmayı çok özlemiştim diyor kadın şimdi ise sadece yatmayı özledim😂😂
babyandmom__ Budak41 Yenidoğanın gazı vs olmadığı sürece o hep uyur zaten. Sıkma kendini bebeğin kendini sana yönlendirtecek
Esraa00 Budak41 şuan ne dense boş bebeğine göre hareket ediyorsun valla Benim ki kırkı çıktı gaz kabızlık kusma bütün sorunlar var Ve uyusun diye neler yapıyorum İnşallah seninki uslu olur yatağa koyunca uyur 🐣
ikinci-bahar25 Budak41 ben de sallamadım ve tavsiye etmiyorum gerçekten büyük rahatlık ama bebekten bebeğe değişiyor sakinse şanslısın kolikse vay anam, tabi ilk ay sadece uyandırmak için çabalarsın sonrası Allah’a emanet her yöntemi denersin uyusun diye😀