1prensesannes kizinaasikanne ikimiz aynı haftadayız rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 11 temmuzda beta 117 ydi.
Mervee3108 momBg bende Perşembe günü vermiştim kan 102.71 çıktı yarın tekrar vericem kan bakalım nolck
momBg Kanamam oldu 3 gün sürdü şuan az az geliyor sanırsam kimyasal oldu ben o yüzden vermedim kan 🥹🥹🥹
1prensesannes momBg benim de öyleydi 3 gün hastanede kaldım beta da artış olduğu için çıkardı doktor ve kese oluşmaya başlıyor dedi inşallah sizin de geçer
momBg 1prensesannes canım cidden böyle kanama mı oldu yani kırmızı renklerde çünkü bende öyle oldu kırmızı renkti inşallah ya sende sağlıkla kucağına al canım🌸
koala35 Benim de 4+4 şu an. 26 gunde adet oluyorum. Adet günü 25 di 2 gün sonra 74 e çıkmış. Ondan 2 gün sonra da yani dünden beri lekelenmem var. İlk kırmızı kan geldi 1 lira büyüklüğünde. Sonra kesildi kahverengi lekelenme geliyor. 74 çıktığı gün doktora gittim rahim kalınlığı çok iyi dedi. Progestan kullanmaya başladım lekelenme için
momBg koala35 canım bence seninki yerleşme filandır benim ki 3 gün çok olmasa da kırmızı geldi keşke sadece leke gelseydi o yüzden kan vermedim ama kafam da karışık 🥹
1prensesannes momBg inşallah canım rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet öyleydi şuan lekelenme oluyor geçmiş değil ama değerimde düşme yok o yüzden içim biraz d olsa rahat
koala35 momBg için rahatlar en azından bi idrar testi yap bence silik bile çıksa kan verir doktora gidersin
momBg koala35 yaptım canım ama silik bile çıkmadı bi 15 dk önce yaptım kimyasal oldu kesin yine test prodoctor diye test TY den almıştım
mrvcntn Benim de tüp bebek transfer sonrası 9. gün 250 , 11. gün 750 çıktı . Ama hafif hafif peçeteye gelen kahverengi lekelenme var , beni çok strese sokuyor hemşirem normal beklediğimiz şeyler dedi ama kalbim hep ağzımda