Gebeliğim başladığı günden itibaren gittiğim doktorun yüzünden bebeğimi kaybettim 😔😢doğumu son3 gün kala kontrole gittim ve bana daha bebeğin aşagıya inmediğini söyledi ve iki gün sonra tekrar gelmemi söyledi bende gittim ve tekrar iki gün sonra gelmemi söyledi bende eve gelince ertesi günü akşamı sancım başladı 5dk arayla ben kayınvalideme sancım oldugu söyledim ve beni umursamadım gidip uyudu bende bütün gece evinin içinde dolaşıp durdum sancıdan sabah 4 olunca annemi aradım ve gelmesini istedim annem gelince hastaneye gittik gidince doktorum izine ayırıldıgını öğrendim ve şok oldum 😱 yerine bakan doktor beni muane etti ve 2cm açıldığımı Doğumun başladığı söyledi ama bebeğinin günün geçtiği ve Doğumun hemen başlatılması gerektiği söyledi ve kendisi doğumu yapamıyacığını söyledi ve doktorumu arayıp durumu anlatınca doktorum beni bi üniversite hastanesine sevk ettiğini bize söylemedi bizi direk devlet hastanesine yönlendirdi böyle oluncada gittim ve.devleteki doktor ve ebeler beni doğru düzgün bile muayene etmeden yatışımı yaptılar ve aradan saatler geçti beni nst bağladığında bebeğinin kalp atışların olmadığı ve beni acilen sezeryana kaçırdılar ve bebeğimi öldüğünü görmek dünyanın en büyük acsısı😢😔😔😞