Reykzy Misskaynak detaylı ultrasonda erken doğum riskin yok dedi doktor bana rahim uzunluğuna bebegin durumuna falan baktı
Arife3507 Misskaynak benim de sag tarafima vajinaya dogru agribsaplaniyo bazen yururken batiyor cok fena
Arife3507 Reykzy bebde plates yapnak istiyoeun ama onerdiginiz bir marka var mi acaba nette hep cok karisik ve farkli yorunlar var kararsiz kaldim
Asena_ Misskaynak sık sık oluyorsa eğer doktoruna söyle canım benimde öyleydi rahim ağzı kısalığı çıktı bir an önce önlem alınır en azından değilse de için rahat eder inşallah normaldir senin durumun 🙏🏻
Yasemincifci Misskaynak normal canımmya günlük iş yapsrken bile yoruluyor insan onun için dinlene dinlene yapmak en iyisi
Arife3507 Reykzy kanalindan ziyade topunda kararsiz kaldim nette hep yorumlara baktim bazilari patladigini oturunca kotu oldugunu yazmis. Sizin meslegiinizden dolayi onerebileceginiz var mi diye merak ettim😊
Reykzy Arife3507 benim evde kullandığım cosfer pilates topu delta da alabilirsiniz hiç sorun yaşamadım iki markaylada internette var ikiside 65 cm işinizi görür
Arife3507 Reykzy boyum 155 65 mi alayim peki bazilari 55 cm cok kucuk cocuklar icin sanki demis 😊 tesekkur ederim cevabiniz icin