Momyy_baby @Krixi yurt dışındayım ama buraya arkadaşlarımız gelicek onlarla getirtmeyi düşünüyorum eğer buysa
Momyy_baby @Krixi @mrvrm @Bir1kelebek @vanilya_kokusu_ @Moz @Hatice4136 Kızlar son günlerin görselini atıcam dün koyuydu biraz pik miymiş çünkü bugün bi tık rengi açılmış
mrvrm Momyy_baby tam pik değil gibi duruyor ama diğer günlere göre de koyu. Bugün tekrar silik çıkmış. Emin değilim ama yumurtlama olabilir. Eğer aynı saatte yaptıysan ve sıvı alımına dikkat ettiysen. Sen yine de değerlendir bence. Riske atma
Moz Momyy_baby bu testi bilmiyoruz en piki bu koyulukta mı oluyor acaba?Ve en koyu olduğu gün döngünüzün kaçıncı günüydü? Teste devam edin belki iyice belirginleşir
mrvrm Momyy_baby daha önce kullandın mı bu testi? Piki doğru gösteriyor mu. Ondan böyle olabilir. Belki en fazla o kadarını gösteriyordur. Dediğim gibi riske atmaya gerek yok. Değerlendir gitsin 😂
Momyy_baby mrvrm yok vallahi ilk defa kullanıyorum o yüzden anlamıyorum daha koyu olması gerekiyor diye bugün daha koyu beklerken açılmış rengi😄 neyse bugünü değerlendirelim en iyisi
Momyy_baby Moz döngümün 13. günüydü testi yapmaya da devam edicem evet ama bugünü boş geçmek istemiyorum değerlendireyim her şeye rağmen